Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tőnkretettem a feleségemet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőnkretettem a feleségemet az érzelmi falaim miatt! Mit tudok tenni hogy leromboljam?

Figyelt kérdés
Öt évvel ezelőtt ismertük meg egymást,mindkettőnknek volt már egy gyereke. Közös nincsen. Az első fél év csodálatos volt mintahogy a nagykönyvben meg van írva. Osszehazasodtunk. Utána megváltozott minden. Megváltoztam.Addig mindent megadtam neki,mindent. Aztán szép lassan mindent meg is megvontam tőle. Elkezdodtek a veszekedések bántó szavak,néha tettlegeseg is. Figyelmen kívül hagytam az érzéseit.GYerek köröm óta nulla értelemben nőttem fel,nem foglalkoztak velvem. Nem kaptam érintést ölelést,semmit. Falakat húztam magam köré hogy megvedjem magamat a fájdalomtól. Tokelesitettem. A feleségem tökéletes minden szempontból. Próbált segíteni éveken keresztül, de nem sikerült neki. Miattam. Nála már nem lenne szükségem ezekre a falakra, de itt vannak és én szabadulni akarok tőlük. Mert szeretem a feleségemet, mert élni akarok boldogan a családommal!!!! De nem tudom hogy romboljam le a falakat. A feleségemnel már elertem hogy gyűlöl és undorodik tőlem. Válni akar. Nem bírom nézni ahogy szenved. De tehetetlennek érzem magamat. Nagyon szeretem, segítsetek!!!!!!

#válás #gyűlölet #érzelmi falak
2017. júl. 5. 13:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te most azt mondod h megverted a feleséged?
2017. júl. 5. 13:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem csak dulakodás volt. Oda vissza.Azis már évekkel ezelőtt. Ezerszer megbantam.
2017. júl. 5. 13:32
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Szóval,tudod,hogy megváltoztál,nem tetszik saját magadnak sem az új éned.Tudod,hogy min kellene csiszolnod.Szereted a feleségedet.

Nincs kérdés!Szedd össze magad és tegyél érte,hogy minden a régi legyen.

2017. júl. 5. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Ezen jóval előbb kellett volna gondolkodni. Sőt, nektek már rég el kellett volna válni.

Úgyse fogsz megváltozni, legfeljebb csak egy időre, amíg biztonságban érzed magad.

A feleséged gyűlöl, undorodik tőled: ebből már egy felszínes barátságot se lehet kihozni.

2017. júl. 5. 13:39
 5/15 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy nem tudom önerőből lerombolni falakat. Sokszor azt hittem hogy igen de mindig megaltam érzelmileg egy ponton.
2017. júl. 5. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Beszélj a feleségeddel, hogy adjon egy utolsó esélyt és menjetek el párterapeutához.

Kérjetek valami szakirányu segítséget.

Ha nem fog belemenni a párod, el kell fogadnod. ELvégre éveken át próbálta építeni a kapcsolatot, amit te nem hagytál.

Sok sikert!

2017. júl. 5. 13:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem akar semmiféle külső segítséget. Azt mondja hogy nem jó és csak időhuzas meg pénzkidobas. Azt mondja hogy ez az egész rajtam múlik, hogy én vagyok a kulcs ehez. Fejben nem tudok elindulni. Pedig nagyon akarom!!!
2017. júl. 5. 13:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért az ilyen kérdés és önkritika is nagyon ritka itt. Már az nagy előrelépés, hogy idáig eljutottál. Szerintem nincs nagy gond, csak kommunikálnod kellene sokkal többet, bíznod benne jobban (remélhetőleg tényleg jó és kedves asszony), illetve ami fontos: többször örömöt okozni neki kisebb kirándulásokkal a környéken, panziós hétvégéken csak ti ketten, sátorban, a kedvenc ételeit főzöd egy hétig, stb.

Ezek között azért keresgélhetsz pár hasznos témát:

https://www.youtube.com/results?search_query=hat%C3%A9kony+k..

[link]

2017. júl. 5. 14:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat bantottuk egymást, nem ismertem el hogy én vagyok a hibás. Félek hogy mire belattam már késő. Nem tudok nélküle élni.Sokszor visszafordult már a gyűlöletbol és az undorbol. A falak gátat szabtak az erzeseimmel. Azt mondja nem lát semmiféle érzést az arcomon. A csókombol se érzi. Csak néha az erintesembol.Kikeszulok.A fizikai állapotom is romlik.
2017. júl. 5. 15:08
 10/15 anonim ***** válasza:
És ha esetleg elmennél egy pszichológushoz? Lehet, hogy segítene elindulni.
2017. júl. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!