Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha még a válóper beadása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még a válóper beadása előtt elköltözöm a gyerekekkel akkor annak lesznek-e következményei?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Milyen következményre?
2010. máj. 16. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Jó apja a férjed a gyereknek? Mert ha nem veszélyezteti, akkor igenis lehet következménye. Olyan a világon nincs, hogy te úgy döntesz, hogy lelépsz a gyerekkel. Mégis miből gondolod, hogy neked ítélik a gyereked? A bíróság döntését megelőlegezni nem lehet, szóval te nem dönthetsz helyettük. Szép is lenne...

Amennyiben veszélyezteti az apa a gyereket az már más téma.

2010. máj. 16. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:
vagyis magyarul meg kell várjam azt amíg a bíróság kimondja a válást és kimondják hogy kié a két gyerek, addig együtt kell élnem a kedves apukával egy fedél alatt???
2010. máj. 16. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nem kell vele együtt élned,és ha elköltözöl a gyerekekkel,akkor sem lesz következménye.Én már végig csináltam a válást,és már hamarabb elköltöztem a gyerekeimmel.
2010. máj. 16. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell végigvárnod mert kérheted a gyermekelhelyezés előrehozását, ezt hamarabb kimondják, mint a válást, így elköltözhetsz a gyerekekkel, ha neked ítélik. Egyébként nincs jogod őket elvinni az apa mellől.
2010. máj. 16. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmehetsz.Csak az országból ne vidd ki.Amíg nincs meg a gyermekelhelyezési végzés, vagy az ideiglenes elhelyezés, addig mindkét szülő oda viszi a gyereket, ahova akarja.
2010. máj. 17. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit azért gondolhatnál a gyerekre is mielőtt ilyen tanácsokkal látod el. Baromi jó lehet két gyereknek úgy élni, hogy ide oda húzza anyuka meg apuka. Ez iszonyatosan nagy kulturálatlanságra vall. Az a pár hét ha nincs szó veszélyeztetésről nem oszt nem szoroz, ezzel kb. a lehető legjobban kicsesznek a gyerekekkel és a volt férjjel is, mert olyan a világon nincs, hogy anyuka csak úgy fogja és lelép a gyerekekkel, mintha csak az övé lenne. Ez nem így működik, tipikus krízishelyzet főleg a gyereknek. Ne csináljátok már :(
2010. máj. 17. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
A kérdés nem arról szólt, hogy én mit gondolok erről.A válasz tényszerűen a kérdésre szólt.Elviheti.Nincsenek jogi következményei.Mert ez a törvény.
2010. máj. 17. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt tanácsolta az ügyvédem, hogy ne költözzek el otthonról, mert ezzel megnehezítem a helyzetem. Most viszont ott tartok, hogy idegileg teljesen kivagyok. 3 éve tart a gyermekelhelyezési perünk, amit most első fokon megnyertem. Még mindig együtt kell élnünk, mert fellebbezett másod fokra és nem költözik el, mivel közös a lakás. Folyamatosan zaklat a munkahelyem és otthon is. Én megértelek, ha el akarsz költözni, mert átérzem min mész keresztül. Én nem merek, pedig lenne hová mennem.
2010. máj. 18. 09:07
 10/10 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben vagyok nem tudok elmenni a gyerekeim ragaszkodnak a házhoz és az apjukhoz nélkülük nem megyek és félő hogy hosszadalmas lesz a per mert ő a vállalkozó én meg a szegény alkalmazott de muszály volt lépnem.
2010. jún. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!