Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált férfiakat kérdeznék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfiakat kérdeznék, hogy mi volt a válásuk oka?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 10:08
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Mikor megszűnik a másik iránti tisztelet (főleg a nők részéről), elfogy a tolerancia is! Ebben látom a legfőbb okot! Utána már csak idő kérdése, hogy meddig húzzák együtt!
2017. ápr. 4. 09:32
 22/29 anonim ***** válasza:
42%
Talált valakit aki jobban keres.
2017. ápr. 4. 12:18
 23/29 zolo ***** válasza:
100%
Terhes lett utána feleségül vettem és jött 5 év pokol. Semmit nem akart csinálni. A gyerekkel sem foglalkozott, a háztartással sem dolgozni soha sem akart. Még egy kirándulás vagy szórakozás is veszekedés lett vele, mert soha nem lehetett vele időben elindulni. Szex is ritkán volt egy idő után még ez is megszűnt. Összejött egy pasival és én mondtam neki semmi gond nincs én meg beadom a válópert. Két évig húzódott a válásunk és közben még a gyerekemet sem láthattam. A végén a lakásnak a felét is ő kapta amibe nem adott bele semmit. Az alkoholista pasijától született neki kettő gyereke. Nekem lett egy élettársam akivel boldogan éltünk. Elkezdtünk építkezni és ezután jöttek a problémák. Kevés volt a pénz és már nem ment minden úgy mint régen. Amit kapott plusz pénzt azt eltitkolta előlem és hülyeségre szétdobálta a fiával. Ezt megtudtam és betelt a pohár. Még az is közre játszott, hogy a fiát nem tudta kellő szigorúsággal nevelni ivott, cigizett és kimaradozott 13 évesen. Ő vele is szétmentünk. Ezt követően a fiam hozzám került, mert az anyja nem volt alkalmas a gyerek nevelésére. Már előbb kellett volna, mert az alkoholista nevelőapja idegileg teljesen tönkretette az anyja meg egyáltalán nem tanult vele.
2017. ápr. 4. 12:53
 24/29 anonim válasza:
100%
Nekem pl máig fogalmam sincs miért váltam el. Egyszer csak bejelentette, hogy el akar válni. Mondtam, hogy jó. Ennyi. Semmilyen problémát nem láttam kapcsolatunkban és más pasi sem volt képben.
2017. ápr. 4. 14:50
 25/29 anonim ***** válasza:
#24: ismerős... szerintem mindenki megérdemelné, hogy legalább tudja a "de miért?"-re a választ. Valójában én sem tudom, mi volt a valódi ok, csak látszat-magyarázatokat kaptam.
2017. ápr. 6. 22:42
 26/29 anonim ***** válasza:

Ez,szerintem is tipikus jelenség.

Azt hiszem,hasznos lenne egy tanulmányt írni a nők válóokairól.

2017. ápr. 7. 02:18
 27/29 anonim ***** válasza:
31%
Ha jó utánajárnánk a kérdésnek,talán nagyrészt egyet kellene értenünk B.Napoleon veretes szavaival:"Minden nő qurva,kivéve édesanyámat,és nővéreimet."
2017. ápr. 7. 02:30
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A nők az érzéseik szerint élnek és ítélnek. Az érzéseket pedig baromi nehéz megfogalmazni. Ezért van az, hogy sokan nem tudnak magyarázattal szolgálni, miért is van elegük, miért akarnak kilépni a házasságból. Ettől még nem kevesebbek, csak mások, mint mi, pasik.
2017. ápr. 7. 05:28
 29/29 anonim válasza:
100%

"Mert megcsaltam. Milliószor bocsánatot kértem, de nem fogadott vissza. 10 év hàzasságot felrúgott 1 kaland miatt. :("

Barom.Nem te rúgtad fel a házasságot?

2017. ápr. 10. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!