Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiakat kérdeznék, szerettetek e már 40 feletti nőt, és felmertétek e vállalni a kapcsolatot? Ha nem miért nem? Kizárólag jószándékú válaszokat várok, köszönöm.
Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 18:39
1/5 anonim válasza:
Nem, mégpedig egyszerűen azért, mert én személy szerint nem szeretem, ha a barátnőm idősebb nálam. Jelenlegi is 11 évvel fiatalabb, és nekem ez így van jól...
2/5 anonim válasza:
Igaz csak jövő héten leszek 30, de azért válaszolok. :)
Nekem nincs azzal gondom, ha a nő idősebb az adott kapcsolatban, de szerintem a 10 év az már kicsit sok. 34 év lenne nekem a plafon. Egy 40 körüli nővel nem hiszem, hogy ugyanaz lenne az érdeklődésünk, a gondolkodás módunk is különböző lenne, legalábbis én így látom.
29F
3/5 anonim válasza:
Igaz már inkább 40vagyok, mint 30, de családalapításhoz túl nagy a korkülönbség. Második házasságnak/kapcsolatnak, ha már nem kell gyerek, akkor miért ne?
4/5 anonim válasza:
Igen fel mertem vállalni mert szeretem és boldogok vagyunk már 3 éve. 31F 45N
5/5 anonim válasza:
Én amikor 29 voltam, akko volt egy kapcs egy idősebb nővel és nem volt semmi bajom azzal.
Jól éreztem magam vele, sokkat tanultam tőle (sex)..
most 35 vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!