Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált férfiakat kérdeznék, hogy mi volt a válásuk oka?
A legtobb esetbe miutan a nobol anyuka lesz...a ferjere nem ferjkent tekint hanem csak apukara. Ez kva gaz.
Nem baj...a kiehezett 35 eves hapsik a legjobbak az agyba. Velem jatszhatnak apucisat 20L
Őszintén? Egy barom voltam.
Belefutottam a munkahelyen egy ilyen puncuskába, mint a kettes válaszoló. Pi.navakságot kaptam. Fiatalabb, újabb, izgatóbb: és bevettem a szövegelését, hogy mennyivel többet tudna nyújtani, mint a feleségem.
Aztán egyszer jött azzal, hogy vagy én vallok színt otthon, vagy ő keresi fel a feleségemet. Bevallottam én (részben). Kidobott, elváltunk.
Az asszony egy lusta tetű volt, csak hébe-hóba dolgozgatott, így nekem éjjel-nappal húznom kellett az igát, hogy haladjunk is valahova.
Emiatt aztán elkezdett b.s.z.tatni, hogy nem töltök elég időt vele, ez odáig fajult, hogy bezsarolt, hogyha nem változtatok, akkor ő bizony társkeresőzni fog.
Ekkor telt be a pohár végleg, beintettem neki, hogy a jó anyját zsarolgassa, és még aznap délután le is léptem.
Persze fél év se kellett, hogy sírva könyörögje vissza magát, mert rájött, hogy a pénz nem a fán terem, de hülye lettem volna visszafogadni, megkúrtam még párszor, aztán végleg leépítettem :D
2 gyerek és 14 év után azt mondta hogy nem szeret már, új kalandokra, izgalmakra vágyik és kiélné magát.
Volt is valakije, de azt mondta addig nem feküdt le vele, amíg külön nem költöztünk.
38/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!