Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdeznék, ha a nő világos fehér bőrű, nem szolizik az szép? Ha szépen feltünően sminkel, de jól áll neki az számít?
Szóval fehér bőr vs. szolis barnaság .
Kevés vagy semennyi smink vs. izléses feltűnőbb arcfestés .
elsővel egyet értek.
Nem nagyon van olyan, hogy "feltünően sminkel, de jól áll neki"
Mivel a sok plázacica is ezt hiszi, mégis a szememben bűn rondák.. már maga az a sok smink hányingerre késztet túlzás nélkül.
Lehet, hogy valami gyerekkori bajom van ezekkel, vagy nem tudom :S
Kevés bőr, fehér smink az igazi... :D
Viccet félretéve, az első kettő válaszát osztom én is.
elsővel értek egyet én is
fehér bőr kevés vagy semennyi sminkel az nagyon szokott tetszeni.
a szolis bőr is szép, ha természetesnek tűnik a barnaság, de láttam már elrettentő példákat.. és persze itt is a kevés smink vagy smink nélküli arc a szép
De jó , remélem komolyan nem baj a fehér bőr ,mert én nem szeretnék szolizni ,nem tudom , csak olyan nyűg ,meg nem is esik jól és amit voltam voltam ,már nem szeretnék járni .
Itt egy google példa arra ,hogy mit is tarok én erősebb sminknek , egy kis szemhélyfesték meg eye liner plusz sempilla spirál .
en.hairdresser-models.eu/gallery/cosmetics/day-make-up-guide.html
én szeretem ha egy lány kicsit feltünőbben de ízlésesen sminkel. a képen látható is nagyon szép sztem.
ameddig ért hozzá, és nem vakolat, az az én szememben nőies és jól néz ki. főleg h ilyenkor a csajok is szebbnek érzik magukat és a kisugárzásuk is jobb!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!