Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált férfiakat kérdeznék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfiakat kérdeznék, hogy mi volt a válásuk oka?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 10:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%
Mert megcsaltam. Milliószor bocsánatot kértem, de nem fogadott vissza. 10 év hàzasságot felrúgott 1 kaland miatt. :(
2017. márc. 30. 12:06
 12/29 anonim ***** válasza:
67%
Exem latta,hogy jomodu a csaladom es en is.Osszehazasodtunk,o nem adott semmibe bele de valasnal meg is kovetelte mindennek a felet sot meg tobbet is.Valszeg csak a penz kellett.
2017. márc. 30. 12:54
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

Folyamatos veszekedés volt köztünk, egyszerűen semmi nem volt elég jó számára. Ha csak a normál melókat vállaltam be, akkor az volt a baj hogy nem volt elég pénz, ha túlóráztam és rohadt fáradtam értem haza, akkor nem foglalkoztam eleget a gyerekkel, nem keltem fel este tisztába rakni a kicsit(mert nem is halottam hogy sír annyira fáradt voltam) és szépen lassan eltávolodtunk egymástól és meguntam. 2évig nem volt szex köztünk, de még egy csók sem.

Aztán egyszer egy nagy balhézás közepette a fejemhez vágta, hogy jobb ha nem is vagyok otthon,mert legalább nem kell látnia a fejemet, mire közöltem, hogy részemről rendben, csomagoljon és hazaviszem a szüleihez. Mérgesen rám vágta az ajtót, elmentem és jól berúgtam. Mikor hazaértem már összepakolt, elvittem a gyerekekkel együtt a szülőkhöz. A gyerekek nem értettek semmit. Aztán 2 nappal később közölte, hogy válni akar, megegyeztünk a részletekben és kész. Majdnem minden reggel én viszem az idősebbiket suliba, a kicsit ritkán látom, szerintem ő még mindig nem fogta fel mi a helyzet.

2017. márc. 30. 13:31
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
Megcsaltam,és nem bocsátott meg...
2017. márc. 30. 17:46
 15/29 anonim ***** válasza:
87%
Két tanári fizetésemből nem bírtuk eltartani a 3 gyermekünket,s így harmdállást vállaltam.Természetesen,így nem maradt időm,energiám EXM lelkivilágára.Ő másnál keresett,talált,meg egy nemi úton terjedő betegséget is.Ő akart válni.Én majdnem belehaltam,de végül világgájöttem Kaliforniába.
2017. ápr. 1. 19:35
 16/29 anonim válasza:
84%
Melyik válásomra vagy kíváncsi? :) Valójában ez a kérdés eléggé komolytalannak tűnik, már ha jobban átgondolod... A volt feleségeim szerint én voltam a hibás. Szerintem meg ők. És mind a két fél más más okot fog mondani. De a valóság az, hogy valami elmúlt. Ez volt a valós ok.
2017. ápr. 1. 20:20
 17/29 anonim ***** válasza:
68%
Egyetértek a #16-os válaszolóval. :) Szerintem az exem rontotta el, ő szerinte meg én... Akkor most kvittek vagyunk? Nem hinném, mindenki csak a saját egóját akarja menteni azzal, hogy elméleteket gyárt, hogy azzal támassza alá saját vélt vagy valós igazát. Szerettem volna kideríteni a valódi okát annak, hogy miért hagyott el anno a feleségem, de ha nem akarja elmondani, akkor én hiába erőlködöm... Persze azóta én is gyártottam elméletet, hogy ki volt a válásunk oka, de talán sohasem tudom meg, hogy jól gondolom-e.... Ha téged hagytak el, épkézláb magyarázat nélkül, akkor csak találgatás van.
2017. ápr. 1. 23:31
 18/29 omadjoe ***** válasza:
62%

En is hasonloan jartam, mint a 10. hozzaszolo. Egyik nap hazamentem, elem allt, s kozolte: "uncsi vagy, nem szeretlek!"

2 kicsi gyerkoc, es 11 ev utan...

Mikor anno hozzam jott, csak 1 szatyor ruhat hozott. Nem volt mas egyebe. Mellettem max 1 evet dolgozott. Azt is hebe-hoba...

Azota sem tudom mi volt a baja, most meg mar nem erdekel!

2017. ápr. 2. 10:21
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

Feleségem otthon maradt első gyerekünkkel, kevesebb lett a bevételünk, ezért én többet dolgoztam. Majd jött a második csemete, akivel még három évet otthon volt. Ezért én még sokkal többet dolgoztam, hogy eltartsak négy embert. Főállás, másodállás, alkalmi fizikai munkák... 12/12, 24/24 órás főállás, a szabad 24-ben kubikos munka...

A végén az intenzíven kötöttem ki koszorúér trombózis gyanúval... Visszavettem a tempóból. Nyugisabb, kiegyensúlyozottabb munkát találtam ismerős által. Jó volt! Szerettem, szerettek, megbecsültek.

Az asszony visszament dolgozni. Fellélegeztem lelkileg, talán ezentúl megoszlanak majd a terhek. Három hónapig úgy tűnt működni is fog a dolog. Majd nejem egyik nap elfelejtett hazajönni! :-o :-( Kiderült, hónapok óta szeretője van. :-( Kitettem a szűrét! (Hiszen a lakás is az enyém volt, ő semmit nem hozott a házasságba. Hát menjen is úgy, ahogy jött!)

Sajnos a gyerekek nála maradtak. Két év volt mire kimondták a válást. Addigra szült egy csemetét a pasijának. Persze az apaság védelme törvény miatt a férj, tehát az én nevemre anyakönyvezték. Újabb másfél év volt, mire a bíróság levette a nevemről. A pasi elvette exemet, majd el is váltak. Azóta vagy hat pasi megfordult mellette, mint élettárs...

Gyerekeim életét, lényegében tönkretette! :-( A törvények, mégis a nőket védik. :-( Még akkor sem ítélték nekem a gyerekeket, mikor anyaotthonba jutottak, mert a bank lefoglalta a lakásukat. A bíróság akkor is engem sújtott, megemelte a gyerektartást. :-(

Volt, hogy hónapokra eltűnt a gyerekekkel, jogi úton kellett megkeresnie az ügyvédemnek őket. :-( Teljes mértékben lecsúszott.

Én is újranősültem közben. Boldog családi életet élünk, két újabb gyermekemmel! (mondhatom, példaértékű módon) Második nejem, akár tűz és víz úgy különbözik az elsőtől. Ketten dolgozunk a megélhetésünkön, ketten viselünk minden terhet, haladunk is szépen. Nagyon sok munkánknak, célzott továbbtanulásnak, és sikeres vállalkozásunknak köszönhetően, az ötven felé haladva elértük, hogy már nem kell aktívan dolgoznunk, csak mint befektetők megélünk.

2017. ápr. 2. 11:31
 20/29 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon mélyről indultunk. Jószerivel két mélytányérunk, meg két kanalunk volt csak, és azokat is a kórház konyhájáról kölcsönöztük. Olyan albérletben laktunk, hogy ha este 10 kor kifogyott az olaj a kályhából, reggelre befagyott a víz a pohárba. Nem számított. Fiatalok voltunk, tele tettvággyal, optimizmussal. Másod- és harmadállást vállaltam, hétvégente kőműves mellé jártam dolgozni. Megszületek a gyerekeink, de apránként meglett mindenünk. Lakás, nagyobb lakás, kocsi, stb. Engem addigra elkapott a gépszíj, és nem tudtam leállni. Elhitettem magammal, hogy még ez kell, az kell, amaz kell, és tovább güriztem. Hogy őszinte legyek, valahol élveztem is.

Csakhogy ez azzal járt, hogy sohasem voltam otthon. Nem lehetett rám számítani. A feleségem így nem tudta nőnek érezni magát mellettem.

Időközben szerelmes lettem. Korábban nagyon sok kapcsolatom volt, de az igazi szerelem elkerült. Most, hogy megéreztem, milyen is az, rájöttem, semmi keresnivalóm a feleségem mellett. Újabb nagy dúlást végeztem a szebbik nem körében, de most hamar elkapták a tökömet, és férjül vettek. :-))

2017. ápr. 2. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!