Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit lehet tenni?
Itt nem az volt a kérdés,hogy pénzbe kerül e a dns teszt,hanem,hogy mit tegyenek ezek információ tudatában!Nekem anyukám párjának a volt felesége ilyen,hogy 10 éve nem hagyja őket nyugodtan élni állandóan perel meg kitalál mindenféle szarságot,hogy lehúzza anyagilag őket pedig itt is fent áll a veszély,hogy esetleg nem ő az apa az egyik gyereknek és bizony nagyon meg tudja keseríteni a volt feleség a pár életét és ez a kapcsolat rovására is mehet elég rendesen!
Nekem az a véleményem,hogy felesleges a múltat bolygatni,mert ha valaki az a szegény gyerek tényleg nem tehet semmiről és apjaként szereti a férjet és a gyerektartásnak arról kéne szólnia,hogy a gyerekre van költve,viszont ha nem ez a helyzet és az anya magára nyomja el a pénzt akkor érdemes megcsináltatni a tesztet és igaz akkor nem kell az anyának havonta fizetni,de a gyereknek bármikor lehet bármit venni,de azzal számolnotok kell,ha esetleg kiderül,hogy nem ő az apa benne is akarva akaratlan megváltoznak dolgok,mert ez a férfiaknak nagy érvágás ugye a büszkeség stb.ezeket kell mérlegelni és aztán dönteni!
Próbáljatok meg nem foglalkozni a volt feleséggel tudom nehéz,de nem tudtok mást tenni egyszer úgy is felnőnek a gyerekek és akkor könnyebb lesz,én nem javaslom a tesztet,mert ha övé a gyerek kidobtatok egy csomó pénzt,ha meg nem az övé az a gyerek és apa kapcsolatát ronthatja el keményen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!