Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Ha perre visszük a dolgot meddig húzódhat el?
Egyáltalán jogosan lakik az exfeleség a lakásban?
Igen, keresetet kell indítani a közös tulajdon megszüntetésére. ha nem akarja együttműködéssel eladni, akkor majd a bíróság megítéli és elrendeli az eladását. Hát biztos nem holnap lesz.
Gondolom pipa a pasidra, azért nem megy ki önszántából. Talán ki kéne engesztelni, akkor hamarabb megoldódna a dolog.
Én nem magyar vagyok, csak itt élek sok éve (Nemetországbol vagyok), de ezt sose értettem, hogy itt minden ember garázda vagy az természetes, hogy megvernek másokat? Sokan csodalkoznak, hogy a magyarokat nem tekintik müvelt nepnek, de aki eröszakkal akar igazságot kapni, az tényleg nem az.
Ilyeneket olvasva szegyellem, hogy ilyenek között kell leélnem az eletem. (CSak a párom ugye idevaló, itt él, de szerencse, hogy nem ilyen primitiv, hanem europai kulturaval rendelkezö ember.)
Azt a választ vegyük úgy meg se láttam,természetesen jogilag értettem mit lehet tenni...
köszönöm a válaszokat!
a vagyonmegosztás megvolt,az ingóságokban...természetesen minden a nőé maradt,mert párom hagyta el...(itt párom volt a gyenge,csak inkább hagyott mindent,csak a nőtől szabaduljon)
a nő kérte,hogy ő használhassa a lakást kizárólagosan,ha jól tudom ezt nem hagyta jóvá a bíróság...pont a 60 % miatt...
és ha perre visszük a dolgot az ügyvéd fog majd párom helyett mászkálni tárgyalásokra?
Én is gondoltam a kiengesztelésre,de hogyan?
Egyszer találkoztam a nővel vonaton,párom rajtam csüngött pont,ha szemekkel ölni lehetne már nem élnék...
Ráadásul a nő 36 éves,míg én 23...és ő is akart gyereket,de párom nem akart tőle már,mert nem tartotta alkalmasnak...én meg fél év után terhes lettem...szóval ez már magában elegendő ok,hogy utáljon...ráadásul nem bírja elviselni a csinos nőket...és én terhesen is az maradtam...szóval csak remélni tudom,hogy nem tudja meg,hogy terhes vagyok,különben a békés rendezésre párom és közte elszáll minden esély...
amúgy tanítónő,és vallásos (hitgy.) talán a vallásos érzületére kéne hatni...vagy arra hivatkozni,hogy valamikor szerették egymást,erre való tekintettel...és barátságban kéne elválni...
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!