Meddig húzódhat el normális esetben egy nátha egy féléves babánál? Nincs láz, csak az orrát kell szívni és kicsit náthás a hangja.
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 17:35
1/5 anonim válasza:
Nálunk kb 5 napig tartott, télen, akkor volt pont fél éves. Rhinatiol szirupot adtunk neki az orvos javaslatára.
2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mi már a 10. napon vagyunk és kezdek agggódni... remélem nem allergia lesz.
3/5 anonim válasza:
Mi is beleestünk ennyi idősen a náthába,2 hétig taknyos volt(semmi láz nem volt),aztán pár napig jól volt,majd megint egy 1,5 hétig szörcsögött... Én is vagy 3x vissza vittem a dokihoz,hogy ez tuti nem normális dolog,de azt mondták,hogy ilyen kicsi gyerkőcöknél normális hogy ennyi ideig elhúzódik...
5/5 anonim válasza:
Az én fiam 5 hónaposan lett náthás, most, hat hónaposan múlt el neki.Nem volt zöld,sárga a váladék,csak reggel, de naponta 4-5-6szor kellett szívni az orrát.Most belázasodott, nátha elmúlt, maradt a 37-38 fokos hő,bágyadtság,rosszkedv már három napja.Remélem ezzel vége:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!