Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Ha perre visszük a dolgot meddig húzódhat el?
Ha nem hagyta jóvá a bíróság a kizárólagos lakáshasználatot, simán beköltözhettek. Sokáig onnantól nem fog húzódni a dolog.
Mehet az ügyvéd a párod helyett, arra való az ügyvédi meghatalmazás-de a párod is ott lehet,ha akar.
köszi a válaszokat!
terhesen így a hét és fél hónaposan nem biztos hogy nyugodt babavárás lenne,az exfeleséggel egy fedél alatt,de teljes mértékben igazatok van...azt kellene csinálni,csak nekem nincs elég bőr a képemen hozzá...
Adjon ki egy szobát a férj a lakásban egy cigány családnak. A nőnek előbérleti joga van, tehát ha fizet, akkor nem adhatjátok ki, de ekkor már pénzeteknél vagytok, és nem hinném, hogy fizetni is hajlandó lenne. Sőt lehet, hogy az is elegendő, ha ezt megemlítitek neki.
A vagyonközösségi pert pedig folytatni kell, mert ha belemegy a megállapodásba menet közben, akkor visszakapjátok az illeték felét, és így elég egyértelmű, hogy ti lesztek a pernyertesek, hiszen ha jól vettem ki az előző hozzászólásból, van már bírósági papírotok a tulajdonról.
Én igy terhesen is rászánnék 3 napot.
Szerinted meddig nézné a vallásos nő, ha előtte nyaljátok-faljátok egymást???
Egyébként neked nem kell zavarban lenned, szégyelned magad, hiszen ő nem hajlik a kompromisszumokra, sőt a birói itélet sem érdekli. Innentől TE ne szégyeld magad, szégyelje ő...
Csomagoljatok! Költözzetek! Bejelentés nélkül!
" Adjon ki egy szobát a férj a lakásban egy cigány családnak. A nőnek előbérleti joga van, tehát ha fizet, akkor nem adhatjátok ki, de ekkor már pénzeteknél vagytok, és nem hinném, hogy fizetni is hajlandó lenne. Sőt lehet, hogy az is elegendő, ha ezt megemlítitek neki. "
dettó ugyan erre gondoltam...
Mondjuk cigánynak inkább ne, de jókedélyű haveroknak akik hétköznap heti 3x hajnali 4-ig buliznak nyugodtan...
Ha polgári perre viszitek a dolgot akkor nemhogy a gyerek megszületéséig nem fogtok beköltözni, de kb már az óvodát is kijárja, mire visszakapjátok a lakást.
Amúgy nem lehet, hogy az ex azért nem megy bele, mert:
- neki nincs pénze a 60%-ot kifizetni (tanári fizuból nem csodálkoznék)
- attól fél ha ti kifizetitek az ő 40%-át abból nem kap majd lakást?
A nő úgy gondolja,hogy minden őt illeti,mivel párom adta be a válókeresetet...párom szülei akartak íratni annak idején házassági szerződést,a párom által vitt dolgokra is,de az ex elkezdett hisztériázni,így ez elmaradt...
Az ingóságok közül párom a gitárjain kívül semmit nem hozott el,mert a nő mindenre azt mondta,ketten kapták,tehát az övé...
Eleinte azért is erőszakoskodott,hogy párom adja oda a lakáskulcsokat...szerencsére ezt legalább nem tette meg
sajnos annyira rossz volt a házasságuk,hogy inkább mindent ráhagyott a nőre,csak szabaduljon tőle...
de a lakást szerencsére nem engedte...
amiket itt leírtatok párom semmivel nem volt tisztába,elmondtam neki,mondta,hétfőn beszél az exxel utoljára,hátha most hajlik az egyességre...
jó polgári peres ügyvédet tudnátok ajánlani?
mert ez aki,most képviseli párom,(ismerős) szarra se való,a pénzt azt felveszi,de semmit nem segít,fél éve nem történik előrelépés az ügyben...
csak levelezgetések a másik ügyvéddel,amiben mindig ugyanazt írja le...még rendes jogi tanácsot vagy felvilágosítást sem tud adni...
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!