Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyámhatóságtól a fiam kapta a felügyelit jogot az unokámra, mert az anyja itthagyta. Folyik a biróságon a per. A láthatás alkalmával a kisgyereket magánál tartotta az anyja elzárva. Mit kell tenni ilyen esetben? Erre kérek tanácsot
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 09:49
1/10 anonim válasza:
A gyámhatóságot kell tájékoztatni.
2/10 anonim válasza:
Jézusom!Bolond az a nő?Elzárva tartotta?Fel kell jelenteni a gyámhatóságnál.Majd azok még a láthatóságot is megtíltják neki!
3/10 anonim válasza:
Azonnal értesíteni kell a gyámhatóságot. Úgy tudom, annak akinél a felügyeleti jog van hivatalosan a másik fél köteles kiadni a gyermeket és ehhez rendőri segítséget is lehet kérni. Ha ennyire lüke az asszony, akkor meg is vonhatják tőle a láthatást.
4/10 anonim válasza:
Ez így van. A gyermek kiadását kell kérnie az apának. amihez adott esetben rendőri segítséget is kérhet.
5/10 anonim válasza:
Szegeny, pici, draga, kicsi gyerek((( Annyira sajnalom.
Csak szeressetek!!!
6/10 A kérdező kommentje:
A Rendőrség telefonon elhajtott,lerázta magáról a dolgot,mint kutya a vizet.A gyámhatóság felénk egy nagy nulla,nem tudom miért tartják Őket.Az óvodavezető felhivta az anyját,hogy mi lesz az óvodával,mert menni kellene?Itt állunk és semmi.Anyuka 7 hónapos terhes az új palitól.
2009. szept. 10. 07:50
7/10 A kérdező kommentje:
A gyámhatóság járt nálunk nekem mint nagymamának feltérképezte a vagyoni helyzetemet,az ingatlanomat,minden szobát.mint egy hagyatéki leltárnál.Még azt is megkérdezte,van-e számlám és mennyi pénzem van?Én mint nagyszülő! Ezt nem értem,a biróságon folyamatba a per május óta,de lehet mire vége lesz a gyerek l8 éves lesz.Na itt tart ma az igazságszolgáltatás.!
2009. szept. 10. 07:54
8/10 anonim válasza:
Ez annyira nehéz helyzet. Mindenki szenved, de legjobban a kicsi. Én megkérném az óvodát, hogy értesítsék a hatóságot, hogy a gyerek nem jár óvodába. Kérnék a bejelentésről i papírt. A rendőrségen pedig jegyzőkönyveztetném a bejelentést. Ugyanis a családi állapot önkényes megváltoztatása bűncselekmény, még akkor is ha az anya teszi. Ráadásul, ha nem viszi óvodába azzal veszélyezteti a gyermek egészséges mentális fejlődését, szocializációját. Bizony kérjetek minden bejelentésről papírt és a rendőrségre személyesen menjetek, telefonon nem foglalkoznak semmivel. Kitudja, hogy az anyuka miket mondott.
9/10 A kérdező kommentje:
December óta járt óvodába a kisgyerek,az óvoda adott papirt a biróságra,hogy az anyát nem látta,az apja intézte az óvodát,tisztán,tisztességesen viszi.Erre azt mondta az ügyvédje,hogy egyoldalú az óvoda irása.Jegyzőkönyv van a gyámhatóságtól,hogy megváltoztatta a helyzetet.Én is megkérdeztem már ügyvédet,az is azt mondta,hogy ez szabálysértés.Önhatalmúlag nem lehet,a biróság dönt róla.Két hónapja tart ez,azóta láttam a gyereket,mert vettünk neki egy biciklit,s érte kivonult az egész család.A gyereknek gombás lett a körme azóta,elhanyagoltan piszkos volt a füle,a haja meg házilag volt megfaragva.A gyámos aki volt itt nálam,azt mondta ilyen helyről amiben mi vagyunk nem szokták kiemelni.Most,hogy 7 hónapos terhes az új palitól,mit akar ott,hogy 56 m2-n vannak 8-an.Szegény gyerek nem tudja mi is a helyzet.A fiam volt gyesen 1,5 kora óta.Itt voltak nálam,regényt tudnék mesélni az elmult 4 évről.Érdekes lenne egykét embernek.Én biztos,hogy bemennék a gyámra és megmondanám,hogy panaszt teszek az ombudsmannál.Biztos csipkednék magukat,mert már volt elmarasztalásuk a közel múltban itt olvastam az internetten.
2009. szept. 11. 11:45
10/10 anonim válasza:
A csaladugyi kozpontban is biztosan segitenek.
Nagyon sajnalom a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!