Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? 6 hónapja vagyunk külön élettársamtól van egy közös gyerekünk.
2 éves kisgyerek anyukája vagyok. 6 hónapja lett vége a kapcsolatunknak, 1 hónapja mondták ki a láthatást. Bírósági ítélet szerint 2 hetente viheti el a kicsit péntek 5 órától vasárnap 5 óráig és minden héten láthassa délutántól elalvásig.
Ezeket a láthatásokat kihagyja de 2 hetente megjelenik és viszi a kicsit.
Eddig semmi probléma.
Előző alkalommal mikor elvitte, elengedtem vele a gyereket egy szó nélkül csütörtök 3 órától vasárnap 5 órára hozta haza.
A dudaszótól zeng az egész utca(volt már olyan, hogy a gyerkőc egyedül jött be az ajtón, mert nem volt hajlandó bekísérni őt) és mint valami kutyával köszönés nélkül odavágta a gyereket meg a cuccát a földre és angolosan távozott.
Ezek után még odaadnátok neki a gyereket csütörtökön? A gyerek érdekeit nézem és szereti az apját, de a stílusát amit velem szemben tanúsít nem tartom jónak. Vagy csak sértettség beszél belőlem?
Szerintem semelyik sertettseg nem eleg ahhoz, hogy a gyerek elott ilyen alpari modon viselkedjen apuka.
Gondolom ha a Kerdezo hagyta el akkor neki is van sertettsege es megis ember tud maradni. Persze utalni lehet a masikat csak nem a gyerek elott szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!