Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jól gondolom hogy el kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom hogy el kellene válnom vagy túlreagálom a helyzetet?

Figyelt kérdés

A férjemmel tegnap összevesztünk azon, hogy ismételten megkérdezte ugyanazt, amit tegnap, tegnapelőtt meg azelőtt is elmagyaráztam neki. Felhúztam magam, mert állítólag ő odafigyel és segíteni szeretne, holott az, hogy 5x kell ugyanazt elmondanon és nem jegyzi meg, nem erre utal. Ráadásul ha eldöntök valamit (ami az én személyes ügyem és rá nem vonatkozik), egyfolytában megkérdőjelezi a döntéseimet ahelyett hogy mellettem állna.

Ez a hozzáállása az elmúlt fél-egy évben odáig vezetett, hogy eltávolodtam tőle és egyre kevéssé kívánom a közelségét - mivel úgy érzem nem ért meg, nem hallgat meg, és nem tud a legapróbb dolgokban sem támogatni.

Ahányszor megpróbálok vele erről beszélni felhúzta magàt, mert személyes kritikának érzi. Miután kitombolta magát általában könyörög nekem, hogy szüksége van rám, segítsek neki.

De én nem tudok. Én magam vagyok az, akit az ő viselkedése bánt és sért. Nem érzem fairnek, hogy én minden alkalommal emelkedjek felül a fájdalmamon és segítsek neki, támogassam őt, amikor ezt sosem kapom vissza. Gyengének érzem magam, és még ő követel tőlem.

Tegnap ennek tetejében megvádolt, hogy megcsalom - holott mindig tudja hol vagyok, sosem kések, mindig hívom és nem járok el, mert kevés jó barátom van, magamnak való vagyok. Ellenben ő szívesen eljár és sosem tudom mikor jön haza.

Hogy miért nem vagyunk egymáshoz közel, egyértelmű: taszít a viselkedése, a fent leírt okokból. Mivel ő ezt nem tudja elfogadni, azzal vádol hogy hűtenségből távolodom tőle.

Úgy érzem ez az utolsó csepp a pohárban. Túlreagálom?!

2016. aug. 26. 10:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nincs gyerek, 29 évesek vagyunk, gyerek hála az égnek nincs.

Tegnap amúgy bocsánatot kért a megcsalós dologért aztán 3 órára rá újrakezdte ezt a "de te is" magatartást. Egyszerűen fel sem fogja min kellene változtatni hiába mondom neki. Mindegy mi nem tetszik a viselkedésében rögtön jön a visszavágás, mint az ovisok komolyan...

2016. aug. 27. 10:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem szereted,akkor le kell zárni,ha még érzel valamit,esetleg párterápia?
2016. aug. 27. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Ezt a megcsalás dolgot azért hamar átugrottad.. Miért jött fel ez a gyanú? Valami okot csak adhattál rá szerintem amiért ez a megérzése a férjednek. Ezzel, hogy távolodsz tőle, csak tovább erősíted ezt a gyanakvást benne, aztán ha megunja ezt és keres valakit magának emiatt, akkor legalább lesz okod a válásra, igaz te kreáltad az okot, de legalább a férjed lesz majd a ludas.. Nem te lennél az első nő aki erre játszik.
2016. aug. 27. 11:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem adtam okot rá! Nem is járok el itthonról, maximum néha az egyetlen nagyon jó barátnőmmel akit ő is ismer.

Ő sokkal gyakrabban jár el és mégsem gyanakszom.

Mint írtam azért hozakodott elő vele mert nem bírja megérteni hogy a saját viselkedése miatt távolodok tőle és kibúvót, indokot keres. Tehát az ő fejében biztos valami más az oka mert önmagát tökéletesnek hiszi... Remélem érthető

2016. aug. 27. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Az kiabál, akinek a háza ég!

Nem lehet, hogy vaj van a füle mögött? A történeted kísértetiesen hasonlít az enyémhez! Az exem dettó ilyen volt, gyanúsítgatott, hogy megcsalom, erre ő csalt meg

2016. aug. 28. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzeteben, gyerekkel majdnem 8èv után kiléptem ebből 3èv volt az amit a megmentésére szántam jobb, rosszabb időszakokkal majd azt mondtam egyszerűen nincs több energiám, èrzelmem, időm valakire akivel nem vagyok boldog s nem tudom tisztelni vagy felnèzni rá mint fèrfira. Ez volt 4 ève...ahogy a gyerek miatt tartjuk a kapcsolatot látom ugyanaz maradt megrekedt azon a szinten ahol semmi felelősség nem kell. Èn pedig boldog vagyok s mikor fèlórát beszélgetek vele esik le mennyire piti játékokat űz,gyerekes s minek nem hagytam már elöbb ott a fenèbe.

Ezután kèrdeznèm boldog vagy? Felnèzelrá? Vagy energivámpîr? Mert szerintem türelmes volt elèg, hagyd. Fiatal vagy, nincs baba miért fontosabb a hisztije minthogy mikor hazaèrsz legyen nyugalmad?:)

2016. aug. 30. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Talán csak azért kiabált, mert már tele van a töke az oknélküli gyanúsítgatásoktól és féltékenykedési hullámoktól. Sok nő ezzel vágja haza a kapcsolatát, aztán csodálkoznak ha a férfi valóban megcsalja majd őket.. Te tudod mit teszel, de ha tönkre akarod tenni a házasságodat, akkor jó úton haladsz.
2016. aug. 30. 21:53
 18/18 anonim válasza:
Vicces vagy, utolsó!!! A témához semmi köze amit írtál:)
2016. szept. 2. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!