Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lebukott, egy megnyitva hagyott üzenet miatt. Számonkérés után elmondott mindent, hogy mióta van szeretője. Válás megbeszélésekor elmondta, hogy a szex miatt csalt meg. Hogyan tudnám ezt visszaadni, legalább egy részét?
Figyelt kérdés
Nem lenne megoldás megdugni másokat a válás kimondásáig, mert nem igazán érdeklem. A gyerekeknél apasági tesztet szeretnék csináltatni ,ezek után szeretném tudni enyém-e valamelyik. Egyszerűen ledöbbentett, hogy a p@nisz mérete miatt lép félre. Apró megjegyzés:senki ne higgye el, hogy 14-16centi között van az átlaghossz. Bőven benne vagyok. Aztán valami történt, mert most meg békülni akar, meghogy nemis rossz a szex, csak mérgében mondta. Viszont undorodom tőle ezek után, és ha a gyerekek miatt gondolkodnék a dolgon akkor sem tudnám megjátszani, hogy egy pár vagyunk. Meg nem is akarom. Azt akarom, hogy fájjon neki, úgy mint nekem. Semmi rosszat nem tettem neki majd 20év alatt, mégis megalázott. Semmi önbecsülésem nincs, és szinte másra sem tudok gondolni, mint ezt valahogy visszaadni. Most könyörög, hogy állítsuk le a válópert, lehet történt köztük valami. El kell adnom egy autómat mert azt vitte el, abban csinálták. Nem tudok beleülni.2016. aug. 11. 00:21
81/92 A kérdező kommentje:
Rendeződött minden. Megvolt a válóper, és még előtte sikerült megegyezni az anyagiakon. Gyerekek hozzá kerültek. Viszont bármikor jöhetnek, és kell is jönni. A drága ex kénytelen volt elmenni gyárba dolgozni, így a gyerekek itt is vannak. A ház kiderült nem lett közös vagyon. Szülőktől kis segítséget kértem, hogy kifizessem a volt feleségem, de rendben vagyunk.
2017. dec. 24. 16:27
83/92 A kérdező kommentje:
Nem. Semmi különöset nem tettem. Idővel lehiggadtam, és hagytam a fenébe az egészet.
2017. dec. 25. 17:54
84/92 anonim válasza:
Most látom a kérdést, fú, hát, ez kemény lehetett. Ahhoz gratulálok, hogy nem álltál bosszút, èn hasonló helyzetben volt, hogy kicsesztem a másikkal, de csak még elcs.szettebbnek éreztem tőle mindent. Minden jót kívánok a jövőhöz, remélem megtalálod a boldogságot :)
85/92 anonim válasza:
Biztos a volt feleseged nem nezett ki rosszzul , ha ennyi lehetösege volt , sok szep nö azonban megelegszik azzal h legyezze az egóját es nem bonyolódik szexbe , attól függ h milyen tipus .
Szerintem ö nem monogam tipus , semmi köze hozzad vagy a teljesitmenyedhez , tudom h azt hiszed de nem igy van .
Ezt h igy magyarázta a felrelepest h miattad van stb duma , nem akarja vallalni a felelösseget a tetteiert .
Az unokahúgom is több pasival szexel naponta mert ilyen tipus sose volna kepes kapcsolatban elni, monogámiában
86/92 anonim válasza:
Ismerkedsz már? Vagy szeretnél?
87/92 ceruzabácsi válasza:
Szajha mind barátom...kevés az idő,már a B oldal forog...csapj a lovak közé...élvezd amit még lehet...felejts,és csak magaddal foglalkozz...se fingban,se nőben ne bízz...
88/92 Whitewolf19 válasza:
Te egy roppant korrekt ember vagy! Sok sikert a továbbiakban! Mi férfiak.. tudjunk emelt fővel is távozni az ilyen helyzetből.
89/92 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást. Igen ismerkedek, de nem komoly kapcsolatban gondolkodok. Az ex viszont válás után újra próbálkozott a srácnál, akár szex, vagy közös együttélés volt a célja, de elhajtotta a volt palija. Ezután keresett meg, hogy adjunk egy kis időt egymásnak külön, de biztos benne, hogy nem tudunk élni egymás nélkül. Úgy tűnik tévedett. Az igazság, hogy egyikünk sem járt jól a válással. A házamon hitel volt, amire azt mondták, hogy közösen fizettük, így egy nagyobb összeget kapott az ex. Viszont megmaradt a házam. Az ex is rosszul jár, mert hiába kapott pénzt, albérletbe kellett mennie, venni nem tudott. Szakmájában gyakorlat, és tudás nélkül nem tud dolgozni, így betanítottként dolgozik 2 műszakban. Szép lassan így is feléli a pénzét. De lehet jön egy pénzes kuki akire rászállhat, de ez az Ő története. A gyerekek meg rengeteget vannak Nálam, köszönhetően a műszakba járásnak. Ez lett, részemről rendben van ez így.
2017. dec. 25. 20:11
90/92 anonim válasza:
Hát a válással senki nem jár jól egy érvágás legtöbbször de nem eri meg megalaztatva elni , feszulten , dúlva fúlva. Kikezdi az egeszseget , igaz , az anyagi gondok is.
Szerintem túl korai még kapcsolatosdizz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!