Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom lebukott, egy megnyitv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lebukott, egy megnyitva hagyott üzenet miatt. Számonkérés után elmondott mindent, hogy mióta van szeretője. Válás megbeszélésekor elmondta, hogy a szex miatt csalt meg. Hogyan tudnám ezt visszaadni, legalább egy részét?

Figyelt kérdés
Nem lenne megoldás megdugni másokat a válás kimondásáig, mert nem igazán érdeklem. A gyerekeknél apasági tesztet szeretnék csináltatni ,ezek után szeretném tudni enyém-e valamelyik. Egyszerűen ledöbbentett, hogy a p@nisz mérete miatt lép félre. Apró megjegyzés:senki ne higgye el, hogy 14-16centi között van az átlaghossz. Bőven benne vagyok. Aztán valami történt, mert most meg békülni akar, meghogy nemis rossz a szex, csak mérgében mondta. Viszont undorodom tőle ezek után, és ha a gyerekek miatt gondolkodnék a dolgon akkor sem tudnám megjátszani, hogy egy pár vagyunk. Meg nem is akarom. Azt akarom, hogy fájjon neki, úgy mint nekem. Semmi rosszat nem tettem neki majd 20év alatt, mégis megalázott. Semmi önbecsülésem nincs, és szinte másra sem tudok gondolni, mint ezt valahogy visszaadni. Most könyörög, hogy állítsuk le a válópert, lehet történt köztük valami. El kell adnom egy autómat mert azt vitte el, abban csinálták. Nem tudok beleülni.
2016. aug. 11. 00:21
 51/92 anonim ***** válasza:
25%

"Kicsinyes bosszu... Kinek jo??? Gondolj a gyerekekre!!!"

Egyszer sem írta olyat, hogy a gyerekeken állna bosszút. Valamit nagyon benéztél szerintem...

2016. aug. 28. 23:50
 52/92 anonim ***** válasza:
55%

Ha egy ajtó nem vezet sehová csukd be basszus, mit nyitogatod kicsinyes bosszúállással?

Én eleinte tényleg értettem mit miért csinálsz de már szánalmas ez az adok- kapok.

2016. aug. 29. 07:10
 53/92 anonim ***** válasza:
86%
Én is azt érzem már,hogy nagyon kicsinyes vagy. Engem is megcsaltak,tudom mennyire fáj,de az a legjobb ha túl teszed magad rajta.Sokkal jobban fogja ez a másik felet is zavarni.Így csak egy megkeseredett,savanyú ember vagy,rossz olvasni :/ lépj tovább.
2016. aug. 29. 08:45
 54/92 anonim ***** válasza:
82%

51-es! Miért? Én írtam, hogy a gyerekeken áll bosszút? Viszont, aki átment váláson az tudja, hogy ami rossz az anyának, az rossz a gyerekeknek!

Nem véletlen mondja a mondás: A legtöbb, amit egy férfi tehet a gyerekeiért, az az hogy szereti az anyjukat.

Nem mondom, hogy szeresse ezt a nőt, de legalább ne b...szon ki vele, mert csak a gyerekek isszák meg a levét, ha frusztrált, sértődött, stb. lesz!

2016. aug. 29. 15:23
 55/92 anonim ***** válasza:
0%
Lehet nem tudsz róla,de 20 év utàn az emberek döntő többsége félrelép,a sìrig tartó hűség csak mese.
2016. szept. 14. 06:35
 56/92 icu75 ***** válasza:
100%
55ös szerintem azért nem mese! A hűség döntés kérdése. Mondjuk én még csak 11éve vagyok kapcsolatban. Ha valaki nem akar többé hűséges maradni,akkor mondja ezt meg a párjának,és ő majd eldönti hogy elfogadja így vagy lépteti. Így korrekt! Nem sunyin,a társadat nem tisztelve/szeretve hazudni.
2016. szept. 14. 07:01
 57/92 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is nevetséges a kérdező. X évig nevelt egy gyereket, látta felnőni, és mi lesz, ha kiderül, hogy nem vèrszerinti? Elhagyja sértettségből? Attól az a kiskölyök még ugyanúgy a gyereke, ő tanította mindenre, és ha a szemét nem is örökölte, jó néhány tulajdonság és szokás ragadhatott rá az évek során az apjától. Tönkrevágni egy gyerek lelkivilágát, a biztos talajt a kivenni a lába alól, nagyon gusztustalan dolog. Akkor is, ha csak a felesége gyereke. Azé a nőé, akit elvett, akit szeretett.

Vedd magadhoz a gyerekeket, és úgy semmizd ki a nőt. Számára pedig engedj annyi láthatást, amennyit szeretne.

Ne a gyerekeid életszínvonala csökkenjen már azért, mert nem tudtál normális feleséget választani. Gondolom a luxus kocsiba nagymellű szőke ült miniruhában, vagy ki tudja mi az ideálod.

Lépjél túl a sértettségen, görény volt a nő, hogy nem akarta se megbeszélni a problémát, se válni(bár ez lehet a gyerekek miatt is, de akkor is butaság) szerintem az sincs rendben, hogy te ebből semmit nem vettél észre, igaz lehet ez a nem figyeltél rá dolog.

Én észrevettem, mikor megcsaltak. Igaz csak pár napra rá, de feltünt, hogy nem olyan a mosolya a karácsonyfánál, mint kellene.

Szerintem aludj ezekere még párat, hogy végig tudd gondolni.

Ja és 15 ezer gyerektartásra nevetséges, gondolom a tanulmányaikra tetted félre azt az összeget(vagyis tettétek, mivel házasok voltatok) most pedig elvennéd tőlük. Remélem a bíróság nem engedi ezt. Visszaveszed az ajándékokat? Kár, hogy ő nem tudja visszavenni a vacsorákat amiket neked készített, és az együttléteket, amiket átéltetek. Remélem jó ügyvédje van.

2016. szept. 14. 08:46
 58/92 anonim ***** válasza:
20%

Ó és az átlagméretről. Az én tapasztalataim alapján csak egy srác volt 15 alatt.

Persze szemétség, hogy erre fogta a megcsalást, mert egy felcsatolható ezen könnyen segít, azt is èrtem, hogy ez sért téged, de bizony errefelé viszonylag nagyobb farkú férfiak mászkálnak.

2016. szept. 14. 08:49
 59/92 anonim ***** válasza:
17%
Hàt ilyenkor mondjàk hogy a nőknek semmi nem elég. Baràtom te a szived lelked kiteheted a csalàdodért megtehetsz mindent az sem lesz elég,és ez sajnos nem a kisebbik része a nőknek. Én is ràfaragtam 10 év utàn 3 gyerekkel de nem bànom. Nekem szép életem van a gyerekekkel ő meg szenved. Minden nap azon töpreng hogy miért tette amit. De engem ez màr nem érdekel. Jelenleg úgy àllok hogy csajozgatok jól érzem magam de komolyan senki nem érdekel mert soha nem tudni kiben mi lakozik csak ha màr késő. Nagyapàm mondta anno hogy egy nőt lehet szeretni egy életen àt de elviselni nehezebb
2016. szept. 14. 11:43
 60/92 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekeken állok bosszút. A feleségemen. A gyerekeknél tudni akarom melyik az enyém. Nem viselkedik az ember velük máshogy, csak tudnom kell. Különben csak a korrektség kell. Az autómban csak a feleségem ült, nem cipeltem se szőkét, se barnát. Ő viszont abban keféltette magát. Utolsó elötti: Az a farok ekkora volt 20éve is, ha kicsi akkor minek jött hozzám. A gerinctelenség nagyon zavar. A megoldás megvan, különben meg nyugszik az ember.
2016. szept. 14. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!