Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lebukott, egy megnyitva hagyott üzenet miatt. Számonkérés után elmondott mindent, hogy mióta van szeretője. Válás megbeszélésekor elmondta, hogy a szex miatt csalt meg. Hogyan tudnám ezt visszaadni, legalább egy részét?
"Kicsinyes bosszu... Kinek jo??? Gondolj a gyerekekre!!!"
Egyszer sem írta olyat, hogy a gyerekeken állna bosszút. Valamit nagyon benéztél szerintem...
Ha egy ajtó nem vezet sehová csukd be basszus, mit nyitogatod kicsinyes bosszúállással?
Én eleinte tényleg értettem mit miért csinálsz de már szánalmas ez az adok- kapok.
51-es! Miért? Én írtam, hogy a gyerekeken áll bosszút? Viszont, aki átment váláson az tudja, hogy ami rossz az anyának, az rossz a gyerekeknek!
Nem véletlen mondja a mondás: A legtöbb, amit egy férfi tehet a gyerekeiért, az az hogy szereti az anyjukat.
Nem mondom, hogy szeresse ezt a nőt, de legalább ne b...szon ki vele, mert csak a gyerekek isszák meg a levét, ha frusztrált, sértődött, stb. lesz!
Szerintem is nevetséges a kérdező. X évig nevelt egy gyereket, látta felnőni, és mi lesz, ha kiderül, hogy nem vèrszerinti? Elhagyja sértettségből? Attól az a kiskölyök még ugyanúgy a gyereke, ő tanította mindenre, és ha a szemét nem is örökölte, jó néhány tulajdonság és szokás ragadhatott rá az évek során az apjától. Tönkrevágni egy gyerek lelkivilágát, a biztos talajt a kivenni a lába alól, nagyon gusztustalan dolog. Akkor is, ha csak a felesége gyereke. Azé a nőé, akit elvett, akit szeretett.
Vedd magadhoz a gyerekeket, és úgy semmizd ki a nőt. Számára pedig engedj annyi láthatást, amennyit szeretne.
Ne a gyerekeid életszínvonala csökkenjen már azért, mert nem tudtál normális feleséget választani. Gondolom a luxus kocsiba nagymellű szőke ült miniruhában, vagy ki tudja mi az ideálod.
Lépjél túl a sértettségen, görény volt a nő, hogy nem akarta se megbeszélni a problémát, se válni(bár ez lehet a gyerekek miatt is, de akkor is butaság) szerintem az sincs rendben, hogy te ebből semmit nem vettél észre, igaz lehet ez a nem figyeltél rá dolog.
Én észrevettem, mikor megcsaltak. Igaz csak pár napra rá, de feltünt, hogy nem olyan a mosolya a karácsonyfánál, mint kellene.
Szerintem aludj ezekere még párat, hogy végig tudd gondolni.
Ja és 15 ezer gyerektartásra nevetséges, gondolom a tanulmányaikra tetted félre azt az összeget(vagyis tettétek, mivel házasok voltatok) most pedig elvennéd tőlük. Remélem a bíróság nem engedi ezt. Visszaveszed az ajándékokat? Kár, hogy ő nem tudja visszavenni a vacsorákat amiket neked készített, és az együttléteket, amiket átéltetek. Remélem jó ügyvédje van.
Ó és az átlagméretről. Az én tapasztalataim alapján csak egy srác volt 15 alatt.
Persze szemétség, hogy erre fogta a megcsalást, mert egy felcsatolható ezen könnyen segít, azt is èrtem, hogy ez sért téged, de bizony errefelé viszonylag nagyobb farkú férfiak mászkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!