Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom lebukott, egy megnyitv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lebukott, egy megnyitva hagyott üzenet miatt. Számonkérés után elmondott mindent, hogy mióta van szeretője. Válás megbeszélésekor elmondta, hogy a szex miatt csalt meg. Hogyan tudnám ezt visszaadni, legalább egy részét?

Figyelt kérdés
Nem lenne megoldás megdugni másokat a válás kimondásáig, mert nem igazán érdeklem. A gyerekeknél apasági tesztet szeretnék csináltatni ,ezek után szeretném tudni enyém-e valamelyik. Egyszerűen ledöbbentett, hogy a p@nisz mérete miatt lép félre. Apró megjegyzés:senki ne higgye el, hogy 14-16centi között van az átlaghossz. Bőven benne vagyok. Aztán valami történt, mert most meg békülni akar, meghogy nemis rossz a szex, csak mérgében mondta. Viszont undorodom tőle ezek után, és ha a gyerekek miatt gondolkodnék a dolgon akkor sem tudnám megjátszani, hogy egy pár vagyunk. Meg nem is akarom. Azt akarom, hogy fájjon neki, úgy mint nekem. Semmi rosszat nem tettem neki majd 20év alatt, mégis megalázott. Semmi önbecsülésem nincs, és szinte másra sem tudok gondolni, mint ezt valahogy visszaadni. Most könyörög, hogy állítsuk le a válópert, lehet történt köztük valami. El kell adnom egy autómat mert azt vitte el, abban csinálták. Nem tudok beleülni.
2016. aug. 11. 00:21
 61/92 anonim ***** válasza:
21%
Örülünk neki hogy megnyugodtàl,biztos nagy kereslet lesz ràd ennyi idősen két gyerekkel.
2016. szept. 14. 12:42
 62/92 Bence_ ***** válasza:

Azt a nőt felejtsd el.

Gyerekeid édesanyját meg becsüld meg.

Ő pont ugyan úgy kellett hozzájuk ahogy te is.

Neki is egy tanulási folyamat az élete ahogy neked is. Tanulja, hogy bizonyos dolgokra hogyan reagál a környezete és te is tanulod, hogy ezek mit váltanak ki belőled.

Baromi nehéz, dühitő de attól, hogy ártassz neki neked még ugyan olyan vacak marad.

2016. szept. 14. 17:31
 63/92 anonim ***** válasza:
47%
Ha artasz a nőnek, artasz a gyerekeidnek
2016. szept. 14. 19:08
 64/92 anonim ***** válasza:
94%
En megértelek a bosszú miatt. Velem a férjem tette ugyanezt, pici gyerekkel hagyott el. Nem becsulte meg a husege.et, az odaadasomat. Az élet megbosszulta, azt veszitette el, ami a legfontosabb volt neki, a hatalom. Kirúgták osszeferhetetlenseg miatt, mert felsovezetokent szinten donteshozoval dugott felre évekig. Azóta sincs munkája, ket eve...
2016. szept. 15. 04:11
 65/92 anonim ***** válasza:
5%
Szànalmas vagy,többször is megcsaltam màr a férjemet,de mégis képes volt túllépni rajta.Szar vagy az àgyban,kicsi a pecsed és egy rakat kölyköd van,kutyànak sem fogsz kelleni..
2016. szept. 17. 19:51
 66/92 A kérdező kommentje:
Azért vagyok szánalmas, mert akivel az életemet a gyerekeket terveztem elárult, megcsalt és így reagálok rá? Az sokkal szánalmasabb amit te követsz el a férjed ellen, persze csak ha nem ez a mindkettőtök vágya. Az teljesen más helyzet. De ha nem ez a vágyatok akkor szánalmas a férjed ragaszkodása egy ilyen nem is tudom mihez. Mert nő nem vagy az biztos. Az meg hogy szar vagyok-e az ágyban vagy sem nem neked fogom bizonygatni. A feleségemnek kevés voltam ez tény. Az meg hogy kinek fogok kelleni azt az idő majd eldönti, a lényeg, hogy ilyen csótányokkal mint te ne akadjak össze, már ettől is boldogabb leszek. A legjobbakat kedves utolsó.
2016. szept. 17. 21:09
 67/92 Bence_ ***** válasza:

Feleségednek is elég vagy. Ezért teper.

Neki kellett valami más. Ennyi.

Akárhogy döntesz azért teszed mert azt látod jónak. Mi a repertoárt igyekszünk bővíteni.

2016. szept. 17. 22:06
 68/92 anonim ***** válasza:
76%

azért arra ne legyen már senki büszke,hogy agyba-főbe félrekefél.

A kedves férjedre azok után,hogy ekkora papucs,azért még tudsz férfiként tekinteni? Nem tudnék egy ilyen emberre felnézni aki ennyi mindent eltűr.Pedig én azt mondom,egy félrelépést még meg lehet bocsátani,de többet?

A farka meg akkor is ugyanakkora volt amikor megismerkedtek...a bosszút hülyeségnek tartom,de mindezek mellett nem a kérdező a gerinctelen a történetben csak szerintem kicsit nehezen lép túl azon,amin a saját érdekében minél hamarabb kellene.

2016. szept. 17. 22:41
 69/92 anonim ***** válasza:
60%

Nem biztos, hogy Te annyira szeretted a feleséged....Ha ennyire bosszúra szomjazol és csak az egod érdekel.

Válj el tőle, kezd új életet...ennyi

2016. szept. 18. 14:27
 70/92 anonim ***** válasza:
31%
Szánalom az egész, maradj vele, kérlek, mert borzalmas a gondolat, hogy két ilyen érzelmi nulla ember rászabadul a világra, kérleeek
2016. nov. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!