Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lebukott, egy megnyitva hagyott üzenet miatt. Számonkérés után elmondott mindent, hogy mióta van szeretője. Válás megbeszélésekor elmondta, hogy a szex miatt csalt meg. Hogyan tudnám ezt visszaadni, legalább egy részét?
Figyelt kérdés
Nem lenne megoldás megdugni másokat a válás kimondásáig, mert nem igazán érdeklem. A gyerekeknél apasági tesztet szeretnék csináltatni ,ezek után szeretném tudni enyém-e valamelyik. Egyszerűen ledöbbentett, hogy a p@nisz mérete miatt lép félre. Apró megjegyzés:senki ne higgye el, hogy 14-16centi között van az átlaghossz. Bőven benne vagyok. Aztán valami történt, mert most meg békülni akar, meghogy nemis rossz a szex, csak mérgében mondta. Viszont undorodom tőle ezek után, és ha a gyerekek miatt gondolkodnék a dolgon akkor sem tudnám megjátszani, hogy egy pár vagyunk. Meg nem is akarom. Azt akarom, hogy fájjon neki, úgy mint nekem. Semmi rosszat nem tettem neki majd 20év alatt, mégis megalázott. Semmi önbecsülésem nincs, és szinte másra sem tudok gondolni, mint ezt valahogy visszaadni. Most könyörög, hogy állítsuk le a válópert, lehet történt köztük valami. El kell adnom egy autómat mert azt vitte el, abban csinálták. Nem tudok beleülni.2016. aug. 11. 00:21
21/92 A kérdező kommentje:
19-es. Csak most a lebukása után tudtam meg az évekkel ezelőtti felrelépéseit. Szerinted ki maradna ilyen nő mellett.
2016. aug. 11. 19:57
22/92 anonim válasza:
Mindegy. Gyerekeid anyja...Persze ezt csak az apasági után tudhatod biztosra.
Arra figyelj, hogy ne forgasson ki mindenedből de ne állj bosszút rajta.
Ne fektess még abba se energiát....
23/92 anonim válasza:
szerintem ne süllyedj le az ő szintjére.
24/92 A kérdező kommentje:
A gyermekeim anyja. A kérdés inkább úgy szól, hogy a gyermekeim? Ezen felül,ha nem tanulja meg, hogy az ember tetteinek következményei is vannak, akkor egy másik palit tesz tönkre. Különben Nehogy elsétáljon a fele fizetésemmel, úgy hogy költözhetek a házból albérletbe. Őnagysága a családipótlékkal fele fizummal élne mint Marci hevesen. Ilyen tervei voltak a feleségemnek. Én mindhárom gyereknek gyűjtök pénzt nagyon régóta. Ezért mondtam a feleségemnek, hogy csak tizenötöt kap gyerekenként. Nincs elég lóvé nincs luxusautó, a palija is lekopott róla gyorsan. Most meg itt kapar. Szánalmas. Gondolkodott volna mikor valamelyiknek széttette a lábait. Mondtam Neki, hogy pénz nélkül úgy látszik a nagy szerelmednek csak egy spermaputtony voltál, akibe ingyen üríthetett. Na ez van. A dühöm még mindig megvan így valami kárpótlást kap az asszony a papírral eggyütt.
2016. aug. 15. 22:20
25/92 anonim válasza:
Mi 8 év házasság után mentünk szét 2 éve. Nagyon ki voltam, mert egyik nap még harmónia, boldogság, ülünk a szülőszoba előtt, aztán arra eszmélek, hogy sosincs otthon és nem szól hozzám... Pedig én is mindent megtettem a családért és érte! Ő meg annyira se volt hajlandó, hogy elmondja, mi történt. Pár hónapig még élősködött rajtunk, mert elköltözni nem volt hajlandó, de a költségekbe beszállni se... Iszonyatosan kivoltam és bosszút akartam rajta állni, de hidd el nincs értelme! Többször borsot törtem az orra alá, de sem én nem éreztem magam olyan jól, mint amikor elengedtem az érzést és boldog tudtam lenni nélküle, sem ő nem érezte magát rosszabbul. Amíg tepertem, hogy bosszút álljak, látta rajtam, hogy még hatással van rám, érdekel. Én úgy éreztem, hatalma van felettem a dühöm miatt! Hálás vagyok az Úrnak, hogy vége és már nem érdekel. Már csak röhögök rajta, mert egy nálam 10 évvel öregebb nővel jött össze, akinek a mellei a derekát verik, olyan ruhákban jár, amiben én otthon takarítok és fogyatékos gyereke van... És csalja a nőt, aki meg ezt elnézi. Ha neki ez kellett, jobb, hogy ment.
26/92 Bence_ válasza:
Magadra figyelj.
Akkor lesz jó amikor elengeded. Jelenre figyelj. Végre olyannal lehetsz (majd) aki valóban a társad. Legyél tökösebb pasi és maradj a szinteden. Lecsúszni hozzá felesleges. Gyerekek miért vele maradnak?
27/92 anonim válasza:
A nagy farok bizony nagy úr. Az én nejem is azért lépett félre. Azzal magyarázta, hogy 45 évesen 2 szülés után már kicsi neki az enyém... Mi is elváltunk végül, de ő könyörgött a végtelenségig, hogy maradjunk együtt, hát nem kértem belőle. Amúgy az vicces, hogy ilyen kérédseknél a femináci válaszolok hallgatnak, mintha ilyenkor megdőlni látszana az a mondókájuk, hogy csak a férfiak szoktak félrelépni. Mi van hölgyeim, ilyenkor nincs válasz? Meglátszik, hogy csak ennyire telik tőletek.. a hazudozásra és az átcseszésre.
28/92 anonim válasza:
Csak a sértettség meg a sebzettség beszél belőled.....
29/92 anonim válasza:
De jó, hogy pár mondatból jobban ismersz, mint én saját magamat kedves 74%-os......
30/92 anonim válasza:
Leírtad, hogy megcsalt az asszony....
Ennyi elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!