Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom lebukott, egy megnyitv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lebukott, egy megnyitva hagyott üzenet miatt. Számonkérés után elmondott mindent, hogy mióta van szeretője. Válás megbeszélésekor elmondta, hogy a szex miatt csalt meg. Hogyan tudnám ezt visszaadni, legalább egy részét?

Figyelt kérdés
Nem lenne megoldás megdugni másokat a válás kimondásáig, mert nem igazán érdeklem. A gyerekeknél apasági tesztet szeretnék csináltatni ,ezek után szeretném tudni enyém-e valamelyik. Egyszerűen ledöbbentett, hogy a p@nisz mérete miatt lép félre. Apró megjegyzés:senki ne higgye el, hogy 14-16centi között van az átlaghossz. Bőven benne vagyok. Aztán valami történt, mert most meg békülni akar, meghogy nemis rossz a szex, csak mérgében mondta. Viszont undorodom tőle ezek után, és ha a gyerekek miatt gondolkodnék a dolgon akkor sem tudnám megjátszani, hogy egy pár vagyunk. Meg nem is akarom. Azt akarom, hogy fájjon neki, úgy mint nekem. Semmi rosszat nem tettem neki majd 20év alatt, mégis megalázott. Semmi önbecsülésem nincs, és szinte másra sem tudok gondolni, mint ezt valahogy visszaadni. Most könyörög, hogy állítsuk le a válópert, lehet történt köztük valami. El kell adnom egy autómat mert azt vitte el, abban csinálták. Nem tudok beleülni.
2016. aug. 11. 00:21
 11/92 anonim ***** válasza:
74%

Milyen nőmosdatás 10- es? 7- es vagyok...

Szerinted egy harmónikus párkapcsolatból kikacsingat a nő 2- 3 cm miatt?

Én nem a nőt védem, aljas húzás volt.

2016. aug. 11. 10:48
 12/92 anonim ***** válasza:
44%

#4 vagyok és nem értem mire fel lettem lepontozva.

látom sok házasságtörő van itt, akiknek csak 1 darab papírt jelent és párjuknál, férjüknél, gyerekeiknél is fontosabb, hogy ki legyenek alulról elégítve meg érzelmileg.

Tudom fáj sokaknak ez az igazság, de mikor valaki gyerekeket vállal vagy a gyerek érdekében tegye másodlagossá a testi igényeket vagy amikor nem működik a dolog legyen annyi gerinc benne, hogy lépjen ki a kapcsolatból mielőtt félrekúrna. Ezt kéne tenni, csak hát egyes nők szeretik kiprovokálni a válópert meg, hogy ők mindig ártatlanok és nekik ez jár meg az jár. A megcsalt férj meg a gyerekek meg le vannak szarva.

Tudom ez is le lesz pontozva, mert az igazságot írom és sokan magukra ismerhetnek benne.

2016. aug. 11. 14:20
 13/92 anonim ***** válasza:
43%

11-es

Ez a "harmónikus párkapcsolat" duma a jolly joker.

Elég megállapítani, hogy harmonikus párkapcsolatból sosem kacsintanál ki, viszont ha félredugsz, elég annyit mondani, hogy hát már nem volt elég harmonikus a párkapcsolat és voilà.

Természetesen az, hogy számomra már nem harmonikus párkapcsolat, a te hibád lesz.

Sőt, a lényeg az, hogy ha csak ennyire kell hivatkozni, akkor lazán összemoshatjuk a mindössze "nem kaptam már tőled annyi kedvességet" és a "4szer kerültem az intenzívre a veréseid miatt és elittad a házunkat a fejünk fölül"-t. Ez pedig nagyon kényelmes, mert egy nőnek számtalan oka lehet, hogy szembeköpje az esküjét, csak gerinc kérdése, semmi más.

2016. aug. 11. 14:27
 14/92 anonim ***** válasza:
13- as ....Nyilván itt arról van szó, hogy a hölgy azt akarta, hogy a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon...
2016. aug. 11. 14:32
 15/92 anonim ***** válasza:
85%

Ha a kecskét és a káposztát is akarja a nő, akkor valami mást kell kockáztatnia, az egoját.

Akkor lett volna benne annyi, hogy elmondja, valami hiányzik és próbálják meg a nyitott kapcsolatot.

Akárhogy is, nem kisfarkúzza le azt, akivel örök hűséget esküdött.

Mintha azt mondanám a feleségemnek, hogy félre akarok dugni 2 nővel, mert neki csak 2 melle van és ez kevés.

Aha, ennyi volt az oltár előtt is, legfeljebb elmulasztottam megszámolni, ez nem az ő sara.

2016. aug. 11. 14:41
 16/92 anonim ***** válasza:
2%

Nyitott kapcsolat???

Na az is szép lehet...

Kipótolom a farkadat egy másik férfiéval, add hozzá a beleegyezésed...

Mindegy annyira elbeszélünk egymás mellett pedig nő is vagyok, házas is....

2016. aug. 11. 14:57
 17/92 A kérdező kommentje:
Az kimaradt az elejéről, hogy megcsalt miután összejöttünk kb17-18 éve. Megcsalt kb.3éve, és ugye a mostani dolog. Ezeket mind most tudtam meg. Emiatt szeretném az apasági vizsgálatot. Nagyon örülnék ha mind az én gyermekem. A kapcsolatunkban nem voltak problémák, mint család úgy érzem összetartottunk. Anyagi problémák voltak, de hol nincsenek. Szülés után volt depressziós de hosszú idő alatt kilábaltunk. Nincs erőszak agresszió, függőség részemről. Úgy éreztem, hogy nagyon jól megvagyunk. Itt most el is akart hagyni, ha nincs lebukás , akkor ő akart elvállni. A problémákat meg azért nem oldottuk meg, mert nem tudtam hogy vannak.
2016. aug. 11. 18:31
 18/92 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azt viszont mondta, hogy szerinte nem figyeltem eléggé rá. Különösebben nem részletezte. Mikor megbeszéltünk mindent, gyerektartás összegét ( nagyon elszállt elképzelései voltak) a házzal kapcsolatos dolgokat, az autókat a pénzt a gyerekek láthatását, arra meg visszakozik. Nem gondoltam magam eddig rossz embernek, de úgy néz ki van bennem rosszindulat. Nem is kevés.
2016. aug. 11. 18:42
 19/92 anonim ***** válasza:
52%

Tényleg kifelejtetted, hogy nem ez az első eset....

Az első lehetett volna figyelmeztetés, a második lecke, a harmadik pedig azt bizonyítja, hogy nem vagy normális már bocs.

2016. aug. 11. 19:37
 20/92 anonim ***** válasza:

Ha csak annyi a kérdés, hogy hogyan add vissza, akkor egyszerű a válasz, sehogy. Neked jó évekig dagonyázni még ebben a dzsúzban?

Én ha nem hordom a ruháimat különböző okokból, akkor nem ragaszkodom a belefeccölt ezresekbe, hanem kidobom, a kuka tetejére teszem, stb. Nem állok neki hirdetni 5 évig azért, hogy vegye már meg végre valaki 500 forintért a 2 zsák ruhát. Holnap kiteszem, és van helyem, eljött a szabadság pillanata. Az analógia ebben pontosan az, hogy ami nem kell az életembe mert nagy teher, ahhoz nem is ragaszkodom.

2016. aug. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!