Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom lebukott, egy megnyitva hagyott üzenet miatt. Számonkérés után elmondott mindent, hogy mióta van szeretője. Válás megbeszélésekor elmondta, hogy a szex miatt csalt meg. Hogyan tudnám ezt visszaadni, legalább egy részét?
Milyen nőmosdatás 10- es? 7- es vagyok...
Szerinted egy harmónikus párkapcsolatból kikacsingat a nő 2- 3 cm miatt?
Én nem a nőt védem, aljas húzás volt.
#4 vagyok és nem értem mire fel lettem lepontozva.
látom sok házasságtörő van itt, akiknek csak 1 darab papírt jelent és párjuknál, férjüknél, gyerekeiknél is fontosabb, hogy ki legyenek alulról elégítve meg érzelmileg.
Tudom fáj sokaknak ez az igazság, de mikor valaki gyerekeket vállal vagy a gyerek érdekében tegye másodlagossá a testi igényeket vagy amikor nem működik a dolog legyen annyi gerinc benne, hogy lépjen ki a kapcsolatból mielőtt félrekúrna. Ezt kéne tenni, csak hát egyes nők szeretik kiprovokálni a válópert meg, hogy ők mindig ártatlanok és nekik ez jár meg az jár. A megcsalt férj meg a gyerekek meg le vannak szarva.
Tudom ez is le lesz pontozva, mert az igazságot írom és sokan magukra ismerhetnek benne.
11-es
Ez a "harmónikus párkapcsolat" duma a jolly joker.
Elég megállapítani, hogy harmonikus párkapcsolatból sosem kacsintanál ki, viszont ha félredugsz, elég annyit mondani, hogy hát már nem volt elég harmonikus a párkapcsolat és voilà.
Természetesen az, hogy számomra már nem harmonikus párkapcsolat, a te hibád lesz.
Sőt, a lényeg az, hogy ha csak ennyire kell hivatkozni, akkor lazán összemoshatjuk a mindössze "nem kaptam már tőled annyi kedvességet" és a "4szer kerültem az intenzívre a veréseid miatt és elittad a házunkat a fejünk fölül"-t. Ez pedig nagyon kényelmes, mert egy nőnek számtalan oka lehet, hogy szembeköpje az esküjét, csak gerinc kérdése, semmi más.
Ha a kecskét és a káposztát is akarja a nő, akkor valami mást kell kockáztatnia, az egoját.
Akkor lett volna benne annyi, hogy elmondja, valami hiányzik és próbálják meg a nyitott kapcsolatot.
Akárhogy is, nem kisfarkúzza le azt, akivel örök hűséget esküdött.
Mintha azt mondanám a feleségemnek, hogy félre akarok dugni 2 nővel, mert neki csak 2 melle van és ez kevés.
Aha, ennyi volt az oltár előtt is, legfeljebb elmulasztottam megszámolni, ez nem az ő sara.
Nyitott kapcsolat???
Na az is szép lehet...
Kipótolom a farkadat egy másik férfiéval, add hozzá a beleegyezésed...
Mindegy annyira elbeszélünk egymás mellett pedig nő is vagyok, házas is....
Tényleg kifelejtetted, hogy nem ez az első eset....
Az első lehetett volna figyelmeztetés, a második lecke, a harmadik pedig azt bizonyítja, hogy nem vagy normális már bocs.
Ha csak annyi a kérdés, hogy hogyan add vissza, akkor egyszerű a válasz, sehogy. Neked jó évekig dagonyázni még ebben a dzsúzban?
Én ha nem hordom a ruháimat különböző okokból, akkor nem ragaszkodom a belefeccölt ezresekbe, hanem kidobom, a kuka tetejére teszem, stb. Nem állok neki hirdetni 5 évig azért, hogy vegye már meg végre valaki 500 forintért a 2 zsák ruhát. Holnap kiteszem, és van helyem, eljött a szabadság pillanata. Az analógia ebben pontosan az, hogy ami nem kell az életembe mert nagy teher, ahhoz nem is ragaszkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!