Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk, férfiak! Egy ilyen meglepetéshez mit szólnátok? Tudnátok még valamit ajánlani?
3. évfordulónk alkalmából egy ilyen "minden napra egy meglepetés" dologgal szeretném meglepni a barátom. Ez egy 365 kis csomagocskát tartalmazó doboz lenne, amiből minden nap kivehet egyet. (vagy akár egyszerre is, de remélem nem teszi :))
A, Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
B, A csomagocskák tartalma: kedves üzenetek, édességek, aranyos rajzok, esetleg khhhm...erotikusabb fotók rólam. Szívesen tennék még bele egyéb kis apróságokat is, de egyenlőre nem nagyon van ötletem. Ti mit kérnétek még bele?
A válaszokat előre köszönöm szépen :)
20/l
Én őszintén szólva meghatódnék :D Sosem kaptam még ilyen szépet, pedig túl vagyok néhány komoly kapcsolaton. Az eddigi ötleteid teljesen jók, szerintem nem kell félteni, hogy mit rakj még bele ezeken kívül :)
21/F
én adventi naptárat csináltam neki pár éve, de már azt a 24 ajándékot is szenvedés volt kiválasztani :D én tettem bele egy ilyen fél decis üveget a kedvenc whiskeyjéből, vicces zoknit, csokikat, meg volt egy csomó kupon, puszikártya, masszázskártya, stb. a puszikártyát egyébként azóta is használja mikor veszekszünk, és olyankor muszáj megpuszilnom és nyilván oldódik a hangulat :D meg csináltattam közös képes kulcstartót, személyre szabott pengetőt, ilyesmiket.
remélem segítettem :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!