Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok aktív baráti kapcsolatban lenne az exével?
Figyelt kérdés
S ha kiderülne, hogy az ex hagyta ott, de a párotok nagyon nagyon szerette ezt a személyt? Tolerálnátok, vagy inkább ott hagynátok?2015. szept. 28. 12:15
1/12 anonim válasza:
Toleralnam egy bizonyos fokig de ha sokat beszelne az exerol meg olyan stilusban ami nem tetszene. Ele allnek es megmondanam neki,hpgy most en vagyok a parja ugyhogy lepjen tul a masikon vagy miattam is kesereghet majd.
18/L
2/12 anonim válasza:
Ha barátságnál nincs több, tolerálnám, ha más is van, akkor leülnék vele megbeszélni, hogy akkor most mit is akar.
3/12 anonim válasza:
Biztos, hogy zavarna, de ezért nem hagynám ott. Azt is elmondanám neki, hogy zavar a dolog, de amíg konkrét okom nincs a féltékenykedésre, nem dobnám ki emiatt.
4/12 anonim válasza:
Hát krvára nem tolerálnám, és szerintem aki nem gyanakszik az ilyen dolgok miatt, az vagy robot, vagy álomvilágban él.
Innen egyenes út vezet ahhoz, hogy egy hiba után rögtön visszakönyörögje magát az egyik a másikhoz, és össze is fog jönni, főleg ha "nagyon nagyon szerette ezt a személyt".
5/12 anonim válasza:
Egy percet sem tolerálnám, pont ezért mert így volt teljesen a történet, ahogy én tudom. A csaj megcsalta, lelépett. A barátom csomó ideig sírt a csaj után, még összejövetelünk előtt 2-3 héttel is exével beszélt, szakításukat vesézték ki, pedig már 1 éve szakított akkor vele (másfél év után jöttem rá véletlenül, elég nagy pofán verés volt). Már most felidegesített a gondolat is. A nagy szart tolerálnám neki...
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ja, lassan már úgy kell ismerkedni hogy nem azt kérded hogy hali, van páros? Hanem inkább azt:túl vagy már az előző kapcsolatodon?.. :/ Gáz!
2015. szept. 28. 18:49
7/12 A kérdező kommentje:
Akarom mondani *párod
2015. szept. 28. 18:50
8/12 anonim válasza:
Nézd, van, aki jóban tud maradni az exével úgy, hogy nincs köztük semmi több, és az új pároknak nincs mitől félni, meg vannak a kapcsolatfüggők, akik úgy mennek bele egy másik kapcsolatba, hogy még nem léptek túl az előzőn. Őszintén szólva rajtam csodálkoztak, hogy én úgy nem ismerkedtem, hogy én még nem zártam le magamban az előzőt, de szerintem ez így korrekt.
9/12 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, hogy mennyire vagy féltékeny típus, de én biztosan nem tűrném. Miért pont az exével kell barátkoznia? Miért nem a ti kapcsolatotok van baráti alapon? Vagy a barátság itt csak olyan "néha megkérdezem, hogy van" dolog? Mert az még tűrhető, de szerintem az előzővel ennél több nem fér bele. Főleg, hogyha tényleg ő hagyta el. Szerintem figyeld a párod, sosem lehet tudni, mit vált ez ki belőle.
10/12 anonim válasza:
A férfiak mindig kezelik az exeket, ha hagyják! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!