Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha a lány, akibe szerelmesek vagytok a következőket mondaná?
1. A barátnőimmel nem tudok találkozni, mert mindnek az a véleménye, hogy nem vagy egy álompasi. Ez így olyan rossz. Miattad nem tartom velük a kapcsolatot.
2. Életképtelen vagy. Nem értesz a joghoz, üzlethez, gazdasághoz, nem tudsz megkötni egy szerződést, banki ügyeket intézni. Saját megjegyzésem: valóban nem, mert másképpen működik az agyam. Nem értem, miért elfogadhatatlan az, ha valamiből az átlag szint alatt vagyunk, sok dologban valamivel fölötte. Valóban nehezen értelmezek szerződéseket, a jogi nyelvet, az üzleti életben két nap alatt éhen halnék. Legalább van önkritikám. Le merem írni, hogy miben nem vagyok jó.
3. Unalmas vagy. Semmilyen ökörködésbe nem tudlak bevonni, mióta megismertelek mindig korábban járok haza. Saját megjegyzés: mindig volt program: kirándulás, városnézés, mozi, színház, múzeum, cukrászda, esti séta.
4. Mindent te fogsz intézni az első közös utunkon. Ha minden jól megy, minden próbatételt kiállsz Veled maradok. Mi ez valami népmese?
Várom reflexióitokat. Most csak néhányat kiollóztam két év történetéből, melyből egy gyönyörű volt, aztán jöttek a viharfelhők.
Már az elsőnél megmondtam volna neki, hogy akkor keressen a barátnői ízlésének megfelelő palit. Az életképtelen dolognál meg elgondolkodtam volna rajta, hogy kell-e nekem egy olyan kapcsolat, ami pozitív érzések helyett csak frusztrációt okoz.
Szerintem hagyd a fenébe a csajt. Ebből sosem lesz normális kapcsolat. Addig fog működni, amíg pedálozol, hogy megfelelj neki, aztán belefáradsz.
30/N
A kapcsolatnak már vége lett. Két év után döntöttünk úgy, hogy a közös útnak vége szakad. Már abban sem vagyok biztos, hogy valaha szeretett engem.
Azért annyit még hozzátoldásként, hogy egy gyönyörű szép évünk volt, amikor mindig azt leste: nekem, hogy jó, sokat segített mindenben. Ez csak megjátszás lett volna? Utána miért kezdtek el gyűlni szerelmünk égboltján a viharfelhők?
Igen, valóban sokat szenvedtem egy év után, sok fájdalom, törés, ami még jobban lerombolta az addig is csekély önbizalmamat. A dologban csak az a furcsa, hogy az előtte lévő barátaival sem volt elégedett. Saját bevallása szerint: öt férfiból össze tudna rakni egy normálisat. Így viszont nem kizárólag én vagyok okolható mindenért. Nem mondom, hibáztam, de beismerem, érzékelem a saját gyengeségeimet.
Honnan veszed, hogy életképtelen művészlélek vagyok? Ismeretlenül ez hogyan deríthető ki?
Azt mondanám, hogy rendben.
Összeszedném magam, és valóban elintéznék egy közös utat, úgy hogy őt nem is vonnám be az intézésbe, hanem mindent magam csinálnék, repülőjegy foglalás, szállásfoglalás stb. Elutaznánk Thaiföldre, 5 csillagos luxusszállodába 5 napra, kiélveznénk minden percét, olyan boldoggá tenném, mint még soha, elköltenénk az összes pénzt amit magunkkal vittünk, csak az utolsó napra hagynék egy keveset. Aztán ha eljött az utolsó reggel gyorsan felkelnék, mondanám, hogy mindjárt jövök, csak hozok neki ágyba reggelit, ám ehelyett hívnék egy taxit, kimennék a repülőtérre egyedül, felszállnék a gépre, és a következő SMS-t küldeném neki: "Szia! Remélem tetszett az út, és kiálltam a próbát, mindent én intéztem egyedül, úgyhogy "véletlenül" retúrjegyet csak magamnak vettem, további kellemes életet, szia! ;-))"
"Utána miért kezdtek el gyűlni szerelmünk égboltján a viharfelhők?"
Most komolyan... és megkérdezed, honnan érezni, hogy művészlélek vagy?
Nem a viharfelhőket kell számonkérni a kisasszonyon, hanem a tisztelet minimális nyomát! Nem azzal, hogy szerelmünk ege felhős, hanem úgy, hogy "mégis mit képzelsz te magadról, kivel beszélsz?"
Vagy megtanulsz nem csak adni de elvárni is, vagy ki fognak használni és így fognak veled beszélni. Tudod miért? Mert hagyod! N32
"Azért annyit még hozzátoldásként, hogy egy gyönyörű szép évünk volt, amikor mindig azt leste: nekem, hogy jó, sokat segített mindenben. Ez csak megjátszás lett volna?"
Nincs ott semmi megjatszas, a szerelem igy mukodik, kezdetben a rozsaszin fatyoltol nem latjuk egymas hibait, de a fatyol lassan elmulik es elkezdkuk alaposabban is kiismerni egymast, ilyenkor derul feny a komoly kulonbsegekre.
"Honnan veszed, hogy életképtelen művészlélek vagyok? Ismeretlenül ez hogyan deríthető ki?"
Bar nem nekem szolt a kerdes, de ezt en is eletkeeptelenkent foglalnam ossze:
"Valóban nehezen értelmezek szerződéseket, a jogi nyelvet, az üzleti életben két nap alatt éhen halnék."
Megertem, ha valaki nem uzletember vagy jogasz, de egy "banki ugyet" egy felnott ember tudjon mar egyedul is elintezni.
"Nem értem, miért elfogadhatatlan az, ha valamiből az átlag szint alatt vagyunk, sok dologban valamivel fölötte."
Van akinek egyvalami a fontos, van akinek mas. Neki nem az volt fontos, amit nyujtani tudtal, es ez a hianyossagod zavarta annyira, hogy ne akarja folytatni veled a kapcsolatot. Nem kotelessege senkinek sem mindent elturni a parjatol, csak addig maradnak egyutt az emberek, amig jol erzik magukat egymas mellett.
Osszesegeben az az erzesem, hogy te itt onigazolast keresel. Igen, lehetsz nagyon jo ember, meg ha valamiben jova atlag alatt is vagy, de soha ne akarj masokat hibaztatni, ha nem fogadnak el. Probalj fejlodni, magadat meg tudod valtoztatni, a vilagot korulotted nem.
Egyebkent hany eves vagy? Kb 23-24 eves koromig valoszinuleg rolam is igy nyilatkozott volna egy atlagos lany. Azota sokat valtoztam...
Hagyd ott.Első pontban akit szeretünk,azt felvállaljuk a barátok előtt.
A banki ügyintézésben behozhatod a lemaradásodat,az tanulható.
Nem illetek össze,ő pörgősebb tipus,más fajta programokra vágyik,temperamentumosabb pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!