Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit jelent konkrétan, amikor azt mondjátok egy lánynak: "Túl jó vagy hozzám"?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 16:47
1/12 anonim válasza:
Mármint?
Túl jó, mint pl. túl kedves, törődő stb. vagy túl jó, mint pl. "minőségileg"?
3/12 anonim válasza:
Tudod ezt te is, gondolom ha itt tetted fel a kérdést, akkor vagy legalább 18 így tisztában kell lenned ezzel.
4/12 anonim válasza:
Nem kellesz neki, de nem akar megbántani sem.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor van más nekik, vagy már meg is csalt vele ( ha együtt vagytok. )
6/12 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyet mondani.
Amúgy ez minden esetben kamu szöveg. Nincs olyan hülye ember, aki azért utasítja el a másikat, mert az túl jó hozzá.
7/12 anonim válasza:
Nem akarok tőled semmit.
Elég rossz duma.
8/12 anonim válasza:
En nokent volt, hogy igy ereztem ferfi irant, bar nem ezt igy ezzel a szoveggel nem mondtam neki. O a csillagokat is lehozta volna nekem, en viszont barmennyire is szerettem volna beleszeretni, nem ment, igy barmennyire is szerettem volna viszonozni a figyelmesseget, nem tudtam,es valahanyszor kedves volt velem, mindig buntudatom volt, mert tudtam, hogy azt erdemelne, hogy valaki a rajongasig szeresse, es viszonozni tudja a szeretetet, figyelmesseget, de en egyszeruen nem tudtam szivbol jovoen. Es ezert ugy gondolom meg ma is, hogy jobbat erdemel nalam. Olyan lanyt, aki ertekeli, megbecsuli - ez reszemrol is megvolt, de a rajongas, a vonzodas, a vagy, a szenvedely iranta mind hianyzott belolem, pedig eztminden parkapcsolatban elo ember megerdemli.ezert nem is lettbelole kapcsolat. Hat szamomra ezt jelentette, hogy jobbat erdemel, es ez nem kitalalt szoveg hogynebantsukmeg cimszoval.
9/12 anonim válasza:
Cuki, aranyos vagy, de többet akarsz némi kúrálgatásnál. Pedig a pasi csak annyit akar tőled.
10/12 anonim válasza:
Finom lerázás az én szótáramban.
F30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!