Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha a lány, akibe szerelmesek vagytok a következőket mondaná?

Figyelt kérdés

1. A barátnőimmel nem tudok találkozni, mert mindnek az a véleménye, hogy nem vagy egy álompasi. Ez így olyan rossz. Miattad nem tartom velük a kapcsolatot.

2. Életképtelen vagy. Nem értesz a joghoz, üzlethez, gazdasághoz, nem tudsz megkötni egy szerződést, banki ügyeket intézni. Saját megjegyzésem: valóban nem, mert másképpen működik az agyam. Nem értem, miért elfogadhatatlan az, ha valamiből az átlag szint alatt vagyunk, sok dologban valamivel fölötte. Valóban nehezen értelmezek szerződéseket, a jogi nyelvet, az üzleti életben két nap alatt éhen halnék. Legalább van önkritikám. Le merem írni, hogy miben nem vagyok jó.

3. Unalmas vagy. Semmilyen ökörködésbe nem tudlak bevonni, mióta megismertelek mindig korábban járok haza. Saját megjegyzés: mindig volt program: kirándulás, városnézés, mozi, színház, múzeum, cukrászda, esti séta.

4. Mindent te fogsz intézni az első közös utunkon. Ha minden jól megy, minden próbatételt kiállsz Veled maradok. Mi ez valami népmese?

Várom reflexióitokat. Most csak néhányat kiollóztam két év történetéből, melyből egy gyönyörű volt, aztán jöttek a viharfelhők.

2015. szept. 29. 12:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

már írtál ki másik kérdést is vele kapcsolatban, nem?

szerintem nem vagy még rajta túl, ha fél évvel a szakítás után is ilyeneken agyalsz, és kérdést írsz ki ide gyikre..

figyi, vannak érzelmileg sérült, labilis emberek. te kifogtál egy ilyet. legyen bátorságod újra ismerkedni, amiket mondott és rád nézve sértőek, csak azért mondta, mert a saját önbecsülésbeli hiányosságait rád vetített. ki. normális pasinak tűnsz a kommentjeid alapján, lépj túl a lányon, és légy boldog :)

2015. okt. 3. 16:36
 32/32 A kérdező kommentje:
Valóban posztoltam ki korábban is hasonló kérdést. Azt már írtam korábban, hogy rajta túl vagyok, de a sebek csak nehezen hegednek (a korábban említett tragikus hirtelenséggel eltávozott apukám miatt is), valamint az általa ejtett sebek, amelyek nehezebbé teszik az ismerkedést. Most is szerelmes vagyok valakibe (sajnos reménytelenül), de nem merek mások felé közelíteni azok miatt, melyeket korábban már említettem. Anyukám túlzott őrző-védő magatartása is sajnos negatív irányba billenti a dolgokat. Remélem majd egyszer tudok nyitni, és nem csak a plátói szerelmemről álmodozok. Arról, hogy simogatom, csókolom. Ez már nem az első est, amiből látszik, hogy túlléptem régen rajta. Az oldalt gyógyításnak, gyógyszerként is használom.
2015. okt. 3. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!