Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha a lány, akibe szerelmesek vagytok a következőket mondaná?

Figyelt kérdés

1. A barátnőimmel nem tudok találkozni, mert mindnek az a véleménye, hogy nem vagy egy álompasi. Ez így olyan rossz. Miattad nem tartom velük a kapcsolatot.

2. Életképtelen vagy. Nem értesz a joghoz, üzlethez, gazdasághoz, nem tudsz megkötni egy szerződést, banki ügyeket intézni. Saját megjegyzésem: valóban nem, mert másképpen működik az agyam. Nem értem, miért elfogadhatatlan az, ha valamiből az átlag szint alatt vagyunk, sok dologban valamivel fölötte. Valóban nehezen értelmezek szerződéseket, a jogi nyelvet, az üzleti életben két nap alatt éhen halnék. Legalább van önkritikám. Le merem írni, hogy miben nem vagyok jó.

3. Unalmas vagy. Semmilyen ökörködésbe nem tudlak bevonni, mióta megismertelek mindig korábban járok haza. Saját megjegyzés: mindig volt program: kirándulás, városnézés, mozi, színház, múzeum, cukrászda, esti séta.

4. Mindent te fogsz intézni az első közös utunkon. Ha minden jól megy, minden próbatételt kiállsz Veled maradok. Mi ez valami népmese?

Várom reflexióitokat. Most csak néhányat kiollóztam két év történetéből, melyből egy gyönyörű volt, aztán jöttek a viharfelhők.

2015. szept. 29. 12:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj neki, hogy vége lett!

Az írásodból nekem nagyon úgy jött le, hogy a vége felé nagyon nem tisztelt téged. Mert amiket mondott, azokat lehetett volna szebben is a tudtodra adni.

Lépj túl rajta, volt egy szép évetek. Maradjon ez meg benned és kész. Hidd el, kár ezen már tovább rágódni.

2015. szept. 29. 13:48
 12/32 A kérdező kommentje:

Van sok bölcsészkart végzett ismerősöm, akit pénzügyekben úgy vernek át, ahogy nem szégyellik. Vannak emberek, akik nagyon rossz nyelvi készségekkel születtek, nehezen megy nekik a nyelvtanulás. Megint mások képtelenek egy szöveg, vers, bármilyen irodalmi mű mélyebb jelentésrétegeibe belelátni. Jó, elismerem, a mai életben nem ez a fontos. Én azonban utálom a banki ügyeket, ügyintézést, nem foglalkozom a politikai élettel. Nem az érdekel, hogy mi zajlik körülöttem, hanem, hogyan csinosíthatom magamat belülről, hogyan nyílhat ki előttem a kultúra ezer arca.

Egy felnőtt embernek értenie kellene az ügyintézéshez. Ez jogos, de ismételve önmagamat: kinek ez megy könnyen, kinek más. Ez függ attól is, mire fókuszálod a figyelmedet. Van ami engem tényleg hidegen hagy. Férfi létemre nem érdekelnek az autók, motorok, versenyek, bokszmérkőzések, mechanikai dolgok. De. A természet, amikor úgy érzem, hogy átkarol, lágyan megsimítja arcomat a szél, akkor színpompásabb a világ.

Sokan azt gondolják, hogy a nagy átlagtól elütök. Miért?- kérdezem én. Társkeresőkön próbálkozom (Elittárs), de az itteni felületen leírtakhoz hasonló írásbeli megnyilvánulásaimra általában nem kapok válaszlevelet. Még így sem gondolom, hogy sokban különbözök az átlagtól. Nem mellesleg, ki nem állhatom azt a szót, hogy átlag, mégis mindig használják ezt a jellemcímkét.

2015. szept. 29. 13:50
 13/32 anonim ***** válasza:
47%

Szó szerint ezt válaszolnám:

1. Hát akkor nincs miért együtt lennünk, ha neked fontosabb a barátnőid véleménye. Menj, és keress egy olyan hapsit, aki megfelel nekik is, és elsősorban neked is, mert úgy látom, elégedetlen vagy a pillanatnyi helyzettel.

2. Ó, hát bocsánat, hogy nem értek a közgazdaságtan nyelvén, amiben jártas vagy, viszont te meg az autódban nem tudsz ablakmosó-folyadékot, vagy a porszívóban zsákot cserélni, olyan mamlasz vagy. Ha neked jogodban áll kritizálni, akkor nekem is.

3. De jó neked, hogy korábban itthon vagy. Akkor kezedbe vehetnéd a seprűt, a felmosófát, vagy a fakanalat, mert amikor este hazaérek a melóból, tiszta retek minden, és csak akkor eszünk, ha én csinálok, mert azzal is megvársz.

4. Tőlem máris szedheted a sátorfádat, ilyen feltételek mellett megundorodtam tőled. Az ajtót lehetőleg ne vágd be magad után, mert múltkor is úgy bekúrtad, hogy nekem kellett rendbe hozni. Rögzítem kamerára a távozásodat is, ha szükséges, aztán benyújtom a számlát egy új bejárati ajtóra.

2015. szept. 29. 13:59
 14/32 anonim ***** válasza:
7%

"De. A természet, amikor úgy érzem, hogy átkarol, lágyan megsimítja arcomat a szél, akkor színpompásabb a világ."

Punci vagy te, nem muveszlelek. :)

2015. szept. 29. 14:01
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a 2. pontra egy 3 fázisú aszinkronmotorral, 2db mágnes kapcsolóval, 1db 3fázisú kismegszakítóval és egy 1db 1fázisú kismegszakítóval, és 1 bontó, 2 záró nyomógombbal reagáltam volna és ezzel a mondattal. "Most rakj össze egy forgásirány váltót!" XD Ha nem megy neki, már pedig nem menne, akkor a pofájába röhögnék és mondanám "na látod, mindenkinek meg van amibe jó, és megvan amibe nem?". :D
2015. szept. 29. 14:04
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan vannak emberek, akik így viszonyulnak a párjukhoz? Melyik bolygóról jött ő? Le vagyok döbbenve.
2015. szept. 29. 14:33
 17/32 anonim ***** válasza:
87%

Mar ne is haragudj, de az ilyen csajt ugy rugnam ki, h alaba nem eri a foldet...mondom ezt nokent. Megis ki o??? Az atyauristen, h ilyeneket mond a parjanak, akit elvileg szeret?!

Gondolom, meg fiatal a csaj, ugyh hagynam, hadd koppanjon jo kemenyen parszor az eletben. Van par hasonlo gondolkodasmoddal rendelkezo baratnom, akik 30 folott meg mindig egyedulallok es csodalkoznak, h miert nem talalnak maguknak pasit...hat ezert. Az egyik csajra pelda: "Hat, ha a pasi minimum az elso 5 randin nem fizet, akkor azzal szoba sem allok..." Es csodalkozik, h 30 folott meg egyedul van...ennyi

2015. szept. 29. 14:43
 18/32 anonim ***** válasza:

7-es válaszolónak jár a pacsi. :)

Amúgy meg örülj, hogy vége lett, egy ilyen lány nemcsak téged, hanem senkit nem érdemel meg.

2015. szept. 29. 15:38
 19/32 anonim ***** válasza:

Hát nézd nem vagytok egymásnak valók, ez kiderült.

Mondjuk tisztelhetnéd hogy legalább elmondta mi a baja veled. Sok olyan kapcsolat van ahol azt hiszik hogy minden rendben, de közben dúlnak fúlnak a felszín alatt, mert nem megfelelő a társ, rosszul választottak, és ezt nem mondják ki hangosan. Szerintem ez sokkal rosszabb.

Szerintem egy normális kapcsolatban nem csak a pozitívumokról, hanem a negatívmokról is kell beszélni, pontosan azért hogy fejlődjön az ember.

Szóval én nem haragudtam volna, ha a fentieket elmondta volna a csaj egyszerűen megbeszéltük volna a hogyan továbbott, a fejlődési lehetőségeket, illetve van -e erre igény, illetve kitartás, és türelem, ha nincs akkor egyértelműen elválnak útjaink.

A helyedben fejlődnék a hiányosságokat orvosolnám, majd az új tudással hódítanék.

2015. szept. 29. 15:58
 20/32 anonim ***** válasza:
Alig vártam, hogy valaki feltegyen egy ilyen kérdést. Megmondom neked, hogy én hogyan gondolom. Ez a nő csak azért vetíti ki rád ezeket a problémákat mert ő maga sem tudná elintézni ezeket. Tudtommal ha nyaralni mentek akkor ketten mentek ezért az ügyintézésben is segíthet ha nem vagy annyira "életrevaló". Mi az hogyha minden próbatételt kiállsz? Minek képzeli magát? Gondolom elvárná, hogy mindent te fizess. Ez is egy olyan ostoba nő aki semmire sem jó és csak az élet jó oldalát ragadná meg a szar melót pedig kiosztaná a férfira azzal a dumával, hogy " te vagy a pasi ezeket neked kell intézned ". Kár, hogy nem vagyok a helyedben nagyon megszívatnám a csajt :D Javaslatom:. Vidd el 1 drága étterembe és állj fel a második fogás után, hogy neked ki kell menned WC-re és lépj le hadd fizesse ki ő a számlát. Miután megkérdezi, hogy mi volt ez? Nyugodtan mondhatod neki, hogy köszi isteni volt a vacsora, és hagyd lógva. Ez egy idióta akinek nagyon vastag a pofáján a bőr, hogy ilyeneket mondjon neked. Küldj róla 1 képet kíváncsi vagyok, hogy mire fel ekkora az arca.
2015. szept. 29. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!