Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyermekem? (kérlek olvasd el)
Kedves utolsó!
Én is érzem hogy nem jó így élni, de attól félek hogy mégrosszabb lesz a helyzetem utánna. Azt eddig nem irtam hogy ez a második házasságom. Az elsőből született 2 fiam, akik közül a kisebbik (15 éves) már elmenekült otthonról az apjához! Megértettem de majd belepusztultam....annyira hiányzik. De megalkudtam és mindig megalkuszom és megidealizálom a házasságomat hogy azért jó meg ezért jó meg majd nagyobb lesz a gyerek jó lesz.....stb.stb. De nem jobb. A kisfiunnkkal mégtöbb összeütközési pontot teremtettünk, vagyis hát ő. Semmi nem jó ahogy csinálom, hiába neveltem már fel 2 gyereket egy szar anya vagyok, meg ha vitatkozunk a fejemhez is vágja hogy ja! felneveltél 2 gyereket de milyet?? na ilyenkor mintha a szivemet tépnék ki annyira fáj. Sokszor bántja szóval a fiaimat, a kisebbik már nem birta a stresszt, pánik rohamai voltak. Ezért is mentem bele hogy költözzön el. Azóta szuper jól van, mintha kicserélték volna. Haza jön gyakran, 2 utcával arrébb lakik, látom rajta hogy kiegyensulyozott..... de velem mi lesz, nem tudom. Kirakni nem tudom, hiába mondom neki legalább egy pár hétre menjen el, had gondoljuk át mind a ketten ezt az egész helyzetet. Hallani sem akar róla.
Semmi esélye elperelni. Nekem is mondott olyat a ferjem, hogy kicsinál, stb, elveszi a gyereket....
De nem tudta, enyém a fel jog. A te kisfiad is kicsi meg, anyja mellett a helye!
Csak a szájuk jar, a jog melletted áll!
www.nane.hu
Olvasgasd és hívd is fel őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!