Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyermekeimet?
Ha iszol,drogozol,veszélyezteted a gyerekeket.
Ne aggódj, minden pasi ezzel fenyeget váláskor!Balf aszok!
Nálunk óriási nagy cirkusz volt annak idején, mikor a szüleim váltak. Azt hittem, már sosem lesz vége. Úgy megkeserítették a gyerekkoromat, hogy legszívesebben már felakasztottam volna magam sokszor, csak önmagukkal voltak elfoglalva, meg azzal, hogy egymást megállás nélkül csak bántsák, hogy egymást bosszantsák, hogy egymás életét megkeserítsék, de azt bármi áron. Semmivel mással nem törődtek.
A gyerekek érdekében a lehető legnagyobb nyugalommal próbáljátok rendezni. Kár idegeskedned, még sosem láttam olyat, hogy a gyerek ön szánta nélkül ment volt az apjához, csak hallottam, azt is csak úgy, hogy az édesanya ivott.
Ha nincs káros szenvedélyed a dohányzáson kívül, és teljesen normális körülmények között éltek, nincs mitől tarts.
Egyébként ha véletlenül a tárgyaláson valamelyik kőtök sértő megjegyzést tesz a másik számára, azt jegyzőkönyvbe veszik, és 3 munkanapon belül bírósági feljelentést lehet tenni. Ilyen például, ha kijelented, hogy elmebeteg. Csak azért jelzem, ha megkérdeznék, hogy miért szeretnéd a pszichológiai vizsgálatot, nehogy ilyen hülyeséget mondj.
Nem kell betojni, csak szélsőséges esetben kapja az apja a gyerekeket, függetlenül attól, hogy miért váltok.
Legfeljebb arra van esélye, hogy ha a nagyobb kijelenti, hogy vele akar élni, akkor "feleztek": a kicsit te neveled, a nagyot ő.
Vagy fele időben nálad vannak, felében nála.
De van olyan begyöpösödött a bíróság, hogy többségében az anyának ítélik a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!