Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyermekem? (kérlek olvasd el)
Ha komolyan gondolod, akkor válóperes ügyvéd.
Próbálj kicsit megnyugodni, a fiad is érzi, hanem vagy oké. Amúgy sose volt olyan, hogy jó volt a párkapcsolat? Mert még max egy párkapcsolati terápiát tudnék tanácsolni, bár azt írtad,h régen se volt rendben.
Nem hiszem, hogy esélye lenne. Ügyvéddel beszélj, fizess óradíjat és beszéljétek át, hogy tisztán láss!Eredménytől függően lépj.
(Tudom milyen madzagon rángatott bábunak lenni. )
Már, hogy tudná elperelni? A semmire? Csak a szája nagy, és ne is mutasd, hogy félsz tőle.
Dehogy veheti el, esélye sincs. Majd hétvégenként láthatja.
Te vagy az anyja, a bíróságon is alázni fogják.
Kedves Kérdező!
Először is nyugodj meg. Az a legfontosabb.
Ugyanezt csináltam végig, birtokló férjjel, aki fenyegetett, hogy elmehetek, de a gyereket nem viszem sehova blablabla. Most már így beszélek róla, de évekig féltem a fenyegetéseitől.
6 évig voltam a felesége, gyerekünk is született. Későn vettem észre, hogy mindenkit elmart mellőlem, szerelmes voltam és vak. 2 év után láttam, hogy ez így nem jó. Majd a 6. évben mertem csak lépni és nagyon bánom! Előbb kellett volna.
Fenyegetett mindennel, de semmivel nem ért célt. És most itt vagyok boldogan ( mással) és a gyermek felügyeleti joga is az enyém.
Ne félj a fenyegetésétől, lépj, mert ebből más kiút nincs. Megváltozni nem fog.
És nem, nincs esélye elperelni a gyereket, a te lakásodban maradtok, ugyanott ahol eddig élt. Gondolom te gondoztad eddig is főleg, közösségbe hordás, gyerekorvos, védőnő, te maradtál otthon vele mikor beteg volt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!