Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan elvált apuka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan elvált apuka, aki nem tartja a kapcsolatot a régi házasságából származó gyermekeivel?

Figyelt kérdés

Esetleg úgy, hogy időközben született új kapcsolatból új gyermeke, akivel tényleg apaként viselkedik?

Nem vitát akarok szítani, csak elgondolkodtat, hogy mit érez ilyenkor egy férfi, miért hallani annyi ilyen esetet...

Mindig a volt feleséget hibáztatjátok, ha megromlik a gyereketekkel a kapcsolat? Vagy egyszerűen csak eltávolodtok? Vagy ez bosszú, aminek sajnos szegény gyerekek isszák meg a levét?

Nem szeretnék elítélni senkit, pusztán érdekel a véleményetek, mert én azt gondolom, hogy minden körülmények között a gyerek érdeke kellene, hogy az első helyen álljon.

2010. ápr. 12. 08:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Apakènt ìrom. Mélyen elìteltem az ilyen embereket ès nem tudtam elképzelni milyen sõtèt lélek kell ehhez. A csalàdom volt az első az èletemben, felesègemnek szeretője lett, vàlni akart. A válás évek òta tart,a gyermekeimmel valò kitűnō viszony az ellenem iranyulò elidegenìtès miatt ùgy elromlott,megalàzòvà vàlt hogy fontolgatom èn is a vègleges teljes kapcsolat megszakìtàst. Soha sem hittem volna de el lehet jutni erre a pontra is. Egy idő utàn olyan megalàzò hogy nincs tovàbb akàrmennyire is fàj
2022. szept. 2. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!