Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem válni akar, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem válni akar, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem működött nagyon a házasságunk, de én bíztam benne, hogy helyre jön, ha másért nem, hát a gyerek miatt. Viszont ma közölte velem, hogy nemrég megismerkedett valakivel és tetszik neki. Még le nem feküdt vele, de párszor már beszéltek telefonon. Engem hibáztat. Most csak nézek ki a fejemből.
2016. máj. 12. 20:50
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Én nem, de ő menni akar
2016. máj. 13. 09:33
 22/40 A kérdező kommentje:
17! köszönöm, próbálom a lelkem helyre rakni, idővel talán sikerül. Látom rajta hogy ő komolyan gondolja, hogy hagyjuk az egészet. Sajnos.
2016. máj. 13. 12:06
 23/40 anonim ***** válasza:
76%

Te tudod. Csak azért írtam, mert tudok olyanról, hogy egy férj, csak végső elkeseredésében mondta ezt, hogy felrázza az asszonyt, és egyáltalán nem akar elválni.

Viszont kezdem úgy érezni, hogy te már fel is adtad, és elfogadtad a helyzetet. Ha valóban mással akar lenni, akkor nagyon hamar lelép.

2016. máj. 13. 12:28
 24/40 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Nekem meg nincs senkim, most mondtak ki a valast. Nehez volt a valas, mert o kitalalta, h a gyereket is el akarja perelni... Sokkent ert, harcoltam erte. Most van egy bo kapcsolattartasa, de meg igy sem elegedett. Nekem a parkereses volt igy az utolso gondolatom. Nem volt ra energiam az ugyved, a birosag, a gyerek es munka mellett. Nem erdekel, h neki van vkije, en mar kiszerettem belole, mint feefi hidegen hagy, sot most mar mint emberr is megvetem, azok utan, ahogy viselkedett.

De a gyerekkel boldog vagyok, van jo munkam, biztos egzisztenciam, szep hazam, nem rokkanram bele. Most vagyok kesz egy uj kapcsolatra. Ugy erzem, az ove meg mar roskadozik... Eros lettem- barcsak ne kellett volna erosnek lennem- es ez is zavarja az ex ferjemet. Hogy mindent megoldok egyedul is.

Nem fogsz egyedul maradni, a lelked helzi majd, mikor vagy kesz uj kapcsolatra. Nekem ket ev kellett es meg biztos egy ido, amig a megfelelovel osszehoz a sors. De az tisztelni es szeretni fog. Irj privatot is, ha meg segithetek!

2016. máj. 14. 08:01
 25/40 anonim ***** válasza:
Bocs, 14-esvoltam, akitol kerdeztel
2016. máj. 14. 08:03
 26/40 anonim ***** válasza:
83%

Valaki írta,hogy egy házasság megromlásához két ember kell.Egyszer hallottam,valaki mondta,és nagyon igaznak érzem:

"sokan azt mondják egy házasság megromlásáért mindkét fél felelős,de ez nem igaz.Tönkretenni: bőven elég ahhoz egy ember is. Ahhoz hogy jól működjön,ahhoz viszont tényleg két ember kell.

Kérdező: egy biztos.Kizártnak tartom,hogy egy plátót dolog miatt,egy "csak tetszik" csaj miatt hagyja el a családját.Biztos vagyok benne,hogy már régen szeretők.

2016. máj. 14. 19:47
 27/40 anonim ***** válasza:

Igen, ket ember kell a hazassag egromlasahoz, ket fel hibas, ha a hazassag megromlik. Igen am, de NEM EGYENLO aranyban!!!! Ez nagyon fontos!!! Ez lehet 90-10% is!!!

14-es voltam

2016. máj. 14. 21:13
 28/40 anonim ***** válasza:
83%
Amugy a 26-ossal egyetertek, hogy egy ferfi a bizonytalsnra nem lep!! Tuti, h mar ez egy regi kapcsolat. Csalas utan a hazugsag mar nem esik nehezere....
2016. máj. 14. 21:15
 29/40 anonim ***** válasza:
50%

#28 A nő sem bizonytalanra lép.

Egy váláson csak a nő nyer. A gyerekek, és a férj csak vesztes lehet, akinek egy másik nő max csökkentheti a veszteségeit. Ezért nem válnak a férfiak. A válásokat kb.90%ban a nők adják be.

A maradék amikor, egy férfi akar válni, akkor ott már nagyon nagy baj van, amihez édeskevés egy barátnő.

Ezt a verziót inkább úgy tudom elképzelni, hogy már rég kénytelen elválni a férj, mert lehetetlen együtt élnie a feleséggel. Majd egy másik nőhöz menekül, és az a nő ad neki erőt a váláshoz, és az újrakezdéshez.

Persze mindez csak akkor igaz, ha van gyerek.

2016. máj. 15. 00:02
 30/40 anonim ***** válasza:
64%
Jaj szegény férfi,egy ölelő gyengéd nő karjaiba menekül az otthoni kibírhatatlan házisárkány üldözései elől... nevetséges...
2016. máj. 15. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!