Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem válni akar, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem válni akar, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem működött nagyon a házasságunk, de én bíztam benne, hogy helyre jön, ha másért nem, hát a gyerek miatt. Viszont ma közölte velem, hogy nemrég megismerkedett valakivel és tetszik neki. Még le nem feküdt vele, de párszor már beszéltek telefonon. Engem hibáztat. Most csak nézek ki a fejemből.
2016. máj. 12. 20:50
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Hát, nem hiszem hogy gyerekkel olyan könnyű lenne férfit találni. Bár most ez a legkisebb gondom. A gyereknek lesz nehéz elfogadni hogy nem látja minden nap az apját.
2016. máj. 12. 22:00
 12/40 anonim ***** válasza:
28%

Nem lehet, hogy csak el akar érni valamit, és ezzel akart felrázni téged?

Ha valóban válni akarna, akkor már megcsalt volna.

Csak óvatosan fogadd a tanácsainkat, mert sok itt a férfigyűlölő femináci, akik mindig mindenkinek a válást javasolják.

2016. máj. 12. 22:48
 13/40 anonim ***** válasza:

Nem ismerjük a részletek... Ez alapján nem sok mindent tudunk mondani.

Egyébként meg csak a gyerekek miatt együtt maradni baromság, ha már nem működik a dolog

2016. máj. 13. 00:26
 14/40 anonim ***** válasza:

Hasonloan jartam, 2.5 volt a gyerekunk alkor, de a ferjem, mint kiderult mar masfel eve csalt akkor. Ennek ellenere probaltam rendbehozni, persze teljesen hiaba. Ra egy evre beadtam a valokeresetet...

Aki nem fogad el, az nem isdemel meg, foleg azok utan, hogy meg az sem erdekli, hogy szeretned rendbehozni, hogy neked fontos. A kisfiunkat nagyon sajnalom, hogy miert ilyen apat adott neki a sors. 😔 Nem tudsz mit tenni, megprobalni a legjobbat kihizni ebbol a sz*r helyzetbol. Torofj meg tobbet a gyerekkel es a ferjed hadd menjen. Valni raertek, ha mar tenyleg nagyon nincs visszaut... 😥

2016. máj. 13. 04:05
 15/40 A kérdező kommentje:
Még az elején ő is akarta h rendbe hozzuk,de egy ideje megváltozott.Valószínűleg a csaj miatt.Utolsó!nektek h alakult azóta az életetek?nekem nagyon fáj,h ő már talált is mást,miközben én lehet 1dül fogom leélni az életemet.
2016. máj. 13. 07:32
 16/40 anonim ***** válasza:
64%

#15 Jól értem, hogy csak irigykedsz, hogy neki van más, neked meg nincs?

30-40 közötti kisgyerekes anyuka lehetsz. Szexpartnert bármikor, egy órán belül találhatsz. De ha rendes kapcsolatot akarsz, az sem lesz nehéz. Nem a Te férjed lesz az egyetlen elvált apuka, aki korabeli csajt keres.

2016. máj. 13. 08:08
 17/40 anonim ***** válasza:
#10 vagyok.Nem tolem kerdezted de nekem irtad h gyerekkel nehez.2 aprosaggal hagyott ott,kevesebb mint 2 ev alatt megtalaltam az uj paromat,elotte ketten udvaroltak de sajnos reszemrol nem volt meg a szikra.(mindharmat a veletlen sodorta hozzam,nem kerestem part).Mindenhol leirom ez egy atmeneti idoszak.Nem fogod egyedul leelni az eleted,kiveve ha a gyereknek szenteled es magadat hatterba szoritod.Sot mi tobb a gyerek sem fog megzakkanni ha nem latja minden nap az apjat.Lehet kialakitani normalis valas utani kapcsolatot ha mindket fel akarja.A gyermekednek az a fontos h nyugodt legkor vegye korul.Es idovel kell majd egy kovetheto apaminta.De ez sem fontos h ver szerinti vagy fiatal legyen.Lehet nagybacsi,nagyapa,egy felnott barat.
2016. máj. 13. 08:10
 18/40 A kérdező kommentje:
16/ nem irigylem,hanem rosszul esik,hogy így túl lépett a házasságunkon
2016. máj. 13. 09:04
 19/40 anonim ***** válasza:
48%
Biztos, hogy fel kell adnod? Úgy érzem te nem vagy kész egy válásra.
2016. máj. 13. 09:22
 20/40 A kérdező kommentje:
17/ti ki tudtatok alakítani normális kapcsolatot válás után egyszerre vagy azért kellett idő elfogadni a helyzetet?
2016. máj. 13. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!