Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem válni akar, hogyan tovább?
Nem lehet, hogy csak el akar érni valamit, és ezzel akart felrázni téged?
Ha valóban válni akarna, akkor már megcsalt volna.
Csak óvatosan fogadd a tanácsainkat, mert sok itt a férfigyűlölő femináci, akik mindig mindenkinek a válást javasolják.
Nem ismerjük a részletek... Ez alapján nem sok mindent tudunk mondani.
Egyébként meg csak a gyerekek miatt együtt maradni baromság, ha már nem működik a dolog
Hasonloan jartam, 2.5 volt a gyerekunk alkor, de a ferjem, mint kiderult mar masfel eve csalt akkor. Ennek ellenere probaltam rendbehozni, persze teljesen hiaba. Ra egy evre beadtam a valokeresetet...
Aki nem fogad el, az nem isdemel meg, foleg azok utan, hogy meg az sem erdekli, hogy szeretned rendbehozni, hogy neked fontos. A kisfiunkat nagyon sajnalom, hogy miert ilyen apat adott neki a sors. 😔 Nem tudsz mit tenni, megprobalni a legjobbat kihizni ebbol a sz*r helyzetbol. Torofj meg tobbet a gyerekkel es a ferjed hadd menjen. Valni raertek, ha mar tenyleg nagyon nincs visszaut... 😥
#15 Jól értem, hogy csak irigykedsz, hogy neki van más, neked meg nincs?
30-40 közötti kisgyerekes anyuka lehetsz. Szexpartnert bármikor, egy órán belül találhatsz. De ha rendes kapcsolatot akarsz, az sem lesz nehéz. Nem a Te férjed lesz az egyetlen elvált apuka, aki korabeli csajt keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!