Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretnék elválni de a férjem nem akar azzal fenyeget h emiatt nem fogok tudni. Igaz ez?
Nem értem elsőt miért pontoztátok le, igaza van?!
A váláshoz egyik fél akarata is elegendő. Sőt, ha az alperes nem jelenik meg a tárgyaláson, akkor is elválasztanak nem kell a beleegyezése.
Nem tudom miért lett lepontozva, amit az első válaszoló írt, de így van.
Nem kell a beleegyezése a váláshoz, maximum csak tovább elhúzódik.
Így van, ahogy mindenki írta, - de azt nem értem, mivel fenyeget: "h emiatt nem fogok tudni." ?
Mi miatt?
A házassághoz két ember akarata kell... ha már az egyik nem akar benne maradni, akkor nincs olyan, hogy ne választanának szét.
Be kell adni a válókeresetet, ha nem megy el a tárgyalásra akkor is szétválasztanak, akár tetszik neki akár nem.
Hát itt vagyok megint , a kérdező.
Válni akartam mert agresszív lett, rendőrök kétszer voltak kint. Képzeljétek, nem mertem beadni a válópert. Milliókat követel rajtam lehord minden autistának, rondának, azt mondta elveszi a gyerekemet és úgyis ő keres többet, ő kapná meg ( szerinte).
Felsővezető beosztásban van, végül egy olyan hulyeséggel is fenyegetett hogy van egy újságíró ismerőse akivel megjelentet rólam készült majdnem meztelen fotókat. Vagy pedig kibékulok vele. Na itt van h mivel zsarol . Ő most 60 én 41. Esztergomban élünk mert őt ideköti minden, nekem egy db rokonom sincs itt , csak Pest megyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!