Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válni akar és mondta szeretné ha a kislányunk vele maradna. Van esélye, hogy a bíróság neki ítélje?
13 éve élünk együtt első házasságomból van egy 15 éves lányom és van egy közös 2,5 éves kislányunk. Májusban kiderült terhes vagyok. Nem várt terhesség és én nem szerettem volna még egy terhességet, még egy gyereket ezért
úgy döntöttem nem tartom meg. A férjem Ő nagyon szerette volna és nem értett meg.. Egy hónapja 10 hetesen volt az abortusz. Azóta kapcsolatunk megromlott és válni akar de a közös gyereket Ő szeretné.Mindkettőnknek van lakása de Ő sokkal jobb anyagiakkal rendelkezik. Valaki tud hasonló esetről mikor az apának ítélték a közös gyereket.
Én már váltam el. 3 éves volt akkor a kislányom, nagyon féltem hogy az apának ítélik mert nem volt épp munkahelyem, szüleimhez költöztem a picivel stb. De nekem ítélték!
Az estek 95%-ában az anyának ítélik a gyermeket, mert minden gyereknek szüksége van az anyai szeretetre/gondoskodásra. Ezt pedig az apa (valljuk be őszintén) nem tudja megadni.
A maradék 5% akik nem kapják meg, azok vagy cselekvőképtelen =( a gyereket sem tudják ellátni), drogosok, alkoholisták, bűntetettek stb. Tehát azok akiknél veszélyben lenne a gyermek normális szellemi és testi fejlődése.
Nem kell gazdagabbnak lenned,nem a pénzesebbhez kerül a gyerek.
Van munkahelyed? Mert akkor 1000%-ék te kapod meg.Van aki munkanélküli,és anya,mégsem ítélik az apának,ha el tudja tartani (pl.szülők segítenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!