Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem válni akar és mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem válni akar és mondta szeretné ha a kislányunk vele maradna. Van esélye, hogy a bíróság neki ítélje?

Figyelt kérdés

13 éve élünk együtt első házasságomból van egy 15 éves lányom és van egy közös 2,5 éves kislányunk. Májusban kiderült terhes vagyok. Nem várt terhesség és én nem szerettem volna még egy terhességet, még egy gyereket ezért

úgy döntöttem nem tartom meg. A férjem Ő nagyon szerette volna és nem értett meg.. Egy hónapja 10 hetesen volt az abortusz. Azóta kapcsolatunk megromlott és válni akar de a közös gyereket Ő szeretné.Mindkettőnknek van lakása de Ő sokkal jobb anyagiakkal rendelkezik. Valaki tud hasonló esetről mikor az apának ítélték a közös gyereket.

2014. júl. 13. 13:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
45%

A magyar jogrendben a válásnál az előzmények, körülmények nem játszanak. Az egy leszámolható tény, hogy túlnyomó részt az anyához kerül a gyerek, - csak most nem keresgélek ilyen statisztikát ha van is...

Bár a Kérdező esetében, lehet, hogy épp fordítva lesz, olyan nagyon nem tűnik ragaszkodónak.

2014. júl. 13. 14:05
 12/40 A kérdező kommentje:
Nincs hova vissza menni. Megpróbálok keresni munkát.Van egy kis megtakarított pénzem. A megélhetéstől félek a legjobban.
2014. júl. 13. 14:06
 13/40 anonim ***** válasza:
55%
Az előzmények nem számítanak,ezt még megértem,de ha a körülmények sem,akkor mi számít ? Hogy annak akinek odaítélik puncija legyen?
2014. júl. 13. 14:06
 14/40 anonim ***** válasza:
60%
Mennyi a megtakarított pénz? Jár bölcsibe,oviba a kicsi?
2014. júl. 13. 14:10
 15/40 anonim ***** válasza:
31%
Engedd át az apának a gyereket!
2014. júl. 13. 14:12
 16/40 A kérdező kommentje:
~ félmillió, bölcsibe igen.
2014. júl. 13. 14:12
 17/40 anonim ***** válasza:
72%
14 -es, igen. Kb így mondta egy bírónő, amikor én váltam: ne nagyon bízzak semmiben. Ez "íratlan szabály"
2014. júl. 13. 14:14
 18/40 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó,ez durva,bár nem csodálkozom,hiszen ezt tapasztaljuk nagyrészt mindenhol.

Kérdező: ezerrel keress munkát,ha akarod a kislányt!

2014. júl. 13. 14:16
 19/40 A kérdező kommentje:
A megtakarított pénz nem sok mert havi 100 ezer a lakás hitelem.
2014. júl. 13. 14:18
 20/40 anonim ***** válasza:
25%
Akarod a kislányt? Mert nem igazán tűnik úgy...
2014. júl. 13. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!