Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem válni akar és mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem válni akar és mondta szeretné ha a kislányunk vele maradna. Van esélye, hogy a bíróság neki ítélje?

Figyelt kérdés

13 éve élünk együtt első házasságomból van egy 15 éves lányom és van egy közös 2,5 éves kislányunk. Májusban kiderült terhes vagyok. Nem várt terhesség és én nem szerettem volna még egy terhességet, még egy gyereket ezért

úgy döntöttem nem tartom meg. A férjem Ő nagyon szerette volna és nem értett meg.. Egy hónapja 10 hetesen volt az abortusz. Azóta kapcsolatunk megromlott és válni akar de a közös gyereket Ő szeretné.Mindkettőnknek van lakása de Ő sokkal jobb anyagiakkal rendelkezik. Valaki tud hasonló esetről mikor az apának ítélték a közös gyereket.

2014. júl. 13. 13:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
79%
Az senkinek nem jut eszébe, hogy megkérdezze: 13 éves házasság, ami eddig úgy tűnik békében zajlott, kb 3-4 éve is minden rendben volt, hiszen a gyerek korából adódóan akkor kezdték el tervezni a létét, tehát mondjuk azt, hogy egy stabil, jól működő házasságról beszélünk, és tényleg senkinek nem jut eszébe megkérdezni a kérdezőt, hogy nem lehetne valahogy helyrehozni? Oké, hibáztál, meg kellett volna beszélnetek ezt a döntést. Kettőtöknek. Lehet te döntesz másként a végén, lehet ő enged a te igényednek, és akkor együtt élitek át a rosszat is, nem csak a jót. Nem így történt, nem lehet visszacsinálni. De megjavítani? Ha van még esély, szerintem küzdj érte. Lehet csak első haragjában közölte, hogy válni akar, és viszi a gyereket is. Dühös rád, és csalódott. Miért nem rendezitek a helyzetet?
2014. júl. 13. 23:28
 32/40 anonim ***** válasza:
53%

31-es, ez nekem is eszembe jutott. De miként is lehetne rendezni egy ilyen helyzetet?

Az nem fér bele egy párkapcsolatba, hogy "úgy döntöttem" - főleg nem egy abortusz ügyében.

2014. júl. 14. 01:27
 33/40 anonim ***** válasza:
Azért kérdés, hogy miért nem akarta a kérdező a gyereket?
2014. júl. 14. 09:43
 34/40 anonim ***** válasza:
24%

"Miért nem rendezitek a helyzetet?"

Visszaoperálod a gyereket az anyába, vagy mégis hogy képzeled? Hogy lehetne megbocsátani, hogy megölte a gyerekét?

2014. júl. 14. 10:03
 35/40 anonim ***** válasza:
70%
Jól van utolsó,emelkedjél már fel ezen a dolgon végre,mert lassan agyvérzést kapsz.....
2014. júl. 14. 10:12
 36/40 anonim ***** válasza:
90%
Ezért van a veszekedés ez a lényeg.
2014. júl. 14. 10:13
 37/40 anonim ***** válasza:
93%

Ezért van a veszekedés. Visszacsinálni nem lehet, valóban. Ahogy egy megcsalást, vagy egy kimaradt éjszakát a haverokkal sem. (Tudom, hogy nem egy kategória.) De túl lehet lépni rajta. Úgy gondolom, hogy van esély rá, hogy közösen, minden erővel ezen dolgozva még helyrehozzák a kapcsolatukat. Mellesleg nem tudhatjuk, miért döntött így. Mi van, ha szülés utáni depresszióból épp most lábalt ki? Mi van, ha megviselte a terhesség, ha elég neki 2 gyerek, ha most nyerte vissza az alakját, ha nagyon sírós a kicsi, ha speciális igényű a nagy.... annyi lehetőség van, és nekünk nincs okunk elítélni. Tanácsért jött, ítéletet a férjétől is kap. Tehát a tanácsom: ha úgy látod, hogy van rá esély, próbáld meg helyrehozni a házasságodat első körben.

31-es voltam, vagy mennyi. :) (Én kérdeztem meg, hogy nem lehetne e helyrehozni.)

2014. júl. 14. 12:42
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Ez az utolsó hogy ő döntött, amikor nem az ő gyerekük hanem a közös gyerekük volt.Kifogást mindig lehet találni, az nem magyarázat semmire.
2014. júl. 14. 15:32
 39/40 zsutoth77 válasza:

Szia!

Most válunk.Férjem 54 éves én 40.Mindkettőnk anyagilag rendezett!Gyerek 3 éves.ÉS A FÉRJEM OLYAN KORRUPT,HOGY IDEIGLENESEN NEKI ADTA A BÍRÓNŐ----annak ellenére,hogy engem megvert!!a gyereket megverte!!!és ezt bizonyítani is tudtam a bíróságon!

a bírónő ellen már 2 elfogultsági beadvánnyal éltünk!!!

az ideiglenes gyermekelhelyezés ellen 2x8 oldalas beadványt adtunk be!!!2 ügyvédet fizetek!!!

ÉS MÉG AZT MONDJÁK,HOGY VAN IGAZSÁG!SZOLGÁLTATÁS!!!!!

2014. júl. 29. 18:06
 40/40 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj,én is válás előtt állok,van 2 kislányom,és foggal körömmel harcolni fogok a gyerekeimért mert nem azért szültem őket hogy idegen emberek elválasszák tőlem,és lássuk be az apuka nem játszik túl nagy szerepet egy nevelés kérdésben... de nekem te nem úgy tűnsz minta szeretnéd hogy veled legyen a gyermeked!! Keress munkát és tegyél meg mindent!! De ha nem akarod hogy veled legyen,csak így tovább!!!!
2014. aug. 22. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!