Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekkel egyedülálló nőként hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Az apukával szétváltak az útjaink,szerencsére a szüleimhez vissza tudtunk jönni a gyerkőcökkel,akik még picik,a nagyobbik 2 éves,a kisebbik 3 hós!Nagyon aggódok,h nem találok magamnak párt,időm nem nagyon van ismerkedni,de mégis vágyom arra h vki szeressen,akivel esténtként meg tudom beszélni a napomat,meg aki mellett jó ébredni!Mit tanácsoltok?2010. ápr. 2. 21:08
11/17 anonim válasza:
Kihagytam a nagy rohanásban egy szót..ne legyél hálás senkinek azért,hogy vállal két gyerekkel...
12/17 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?A pároddal való szétválás nagyon megviselt?
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi mkinek a válaszokat,meg a bíztatást...a társkeresőről töröltem magam mert mindi olyanok találtam meg akik az apám lehetnének:S:SA koromat nem árulnám el:Pde nem vok 25 sem:)
2010. ápr. 6. 08:06
14/17 anonim válasza:
Szia! Én terhesen maradtam egyedül, nem részletezném, hogy miért, nem én lettem dobva, csak már tarthatatlan volt a "kapcsolatunk", ennyi. Kb. kilenc hónapos volt a kisfiam, amikor összeismerkedtem valakivel, aki egy nagyon rendes, kedves ember volt, de nagyon nem illettünk össze. Ahogy itt írta is valaki, igazából csak azért mentem bele ebbe a kapcsolatba, hogy ne legyek egyedül. Igazából csak jól esett, hogy tetszem valakinek, hogy udvarolnak, hogy nem kell mindig egyedül tologatnom a babakocsit, hogy kísérget valaki. Pedig hát ez inkább csak amolyan fellángolás volt. Vége is lett hamar. A legszebb az egészben, hogy pár hónap után újra elkövettem ezt a hibát. Többet nem teszem. A legutolsó kapcsolatom óta másfél év telt el, de mostmár úgy vagyok vele, hogy nem is zavar. Várok türelmesen. Ha két éve mondta volna valaki, hogy türelem, majd eljön az igazi, hát akkor nem hittem volna, nem fogadtam volna meg a tanácsot, mert nagyon rá voltam görcsölve arra, hogy nekem kell valaki. De mostmár inkább kiélvezem a függetlenségemet, mert azért megvannak ennek a pozitívumai is. Aztán majd csak összetalálkozom azzal, akivel le kell élnem az életemet.
15/17 anonim válasza:
Örülj neki, hogy megszabadultál olyan férfitól aki nem méltó hozzád és a gyerekeidhez! Örülj neki, hogy vannak szüleid, és ők befogadtak, és mindenben támogatnak! Nézd meg, mennyi jó dolog máris! Most erre gondolj, nem kell görcsölni, majd lesz párod, vannak még rendes férfiak csak meg kell találni. Most élvezd a kismamaságot, beszéld meg a dolgaidat, anyukáddal, barátnőkkel, és majd ha elég nagyok lesznek a kicsik, ovi, bölcsi, visszamész dolgozni, és hidd el, lesz lehetőséged, hogy megismerj valakit! Nézd a dolgok jó oldalát, és ne hagyd el magad!!!
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer mindekinek a bíztatást és kedves szavakat is!Remélem h egyszer nekem is összejön az élet,és nem a szüleim "nyakán" kell majd élnek 2 gyerkőccel!kedves 20:35-ös!Mik a pozitívuma gyerekkel egyedülállóként?Légyszi írd meg itt vagy akár privibe nekem,mert sajna én ennek az egész szitunak csak a negatív oldalát vettem észre:(Nem a gyerekekre gondolva,hanem az élet terén!
2010. ápr. 7. 10:16
17/17 balazs00xx válasza:
Én szívesen megismernélek, pesti pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!