Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2 gyerekkel egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 gyerekkel egyedülálló nőként hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az apukával szétváltak az útjaink,szerencsére a szüleimhez vissza tudtunk jönni a gyerkőcökkel,akik még picik,a nagyobbik 2 éves,a kisebbik 3 hós!Nagyon aggódok,h nem találok magamnak párt,időm nem nagyon van ismerkedni,de mégis vágyom arra h vki szeressen,akivel esténtként meg tudom beszélni a napomat,meg aki mellett jó ébredni!Mit tanácsoltok?
2010. ápr. 2. 21:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég költözött el a férjem tőlünk, nekünk és két gyerekünk van. Nekem egyenlőre eszembe sem jut, hogy hol találok majd magamnak párt, stb. Először a fejemben és a lelkemben kell rendet tenni. Jelenleg csak arra gondolok, hogy holnap mi lesz, esetleg holnapután. A párkeresés várat magára. Tanácsot nem nagyon tudok adni, hiszen mindenki másképp éli meg a különválást.
2010. ápr. 2. 21:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát mi már akkor szétmetnünk mikor a kisebbik gyerkőccel 6hós terhes voltam,oktober elején,szóval már rég óta egyedül vok...
2010. ápr. 2. 21:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is minden elismerésem NEKED, két ilyen picivel egyedül maradni.

Na most figyelj! És merits eröt!!

Bár nekem 2 éves és 5 éves gyerekeim voltak mikor a drága otthagyott ! Ugy hogy már mindenki tudta h csal csak én nem , de nem is ez a lényeg.

Elsö fél év ugy telt el hogy vissza akartam szerezni, nem jött össze, utána lassan meggyülöltem....ennyi

És probáltam ( 2 gyerek mellett ) barátok által szervezett dolgokba résztvenni.

Egyszer ( válás után 1.5 évvel ) volt egy bilnak nevezett összejövetel ahol megismertem jelenlegi párom, azota közös házunk van, gyerekek 16 és 19 évesek, ( neki is van 2 ) elvált önhibáján kivül, 10 éve együtt vagyunk, ugyhogy ne add fel, mindig ott van az esély, van mindenkinek !!! Pont akkor mikor nem is gondolnád!!!

És lesz neked is olyan akivel együtt ébredsz !! És akit szeretsz, ebbe bizz !!!

Sok sikert !!

2010. ápr. 2. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Két éves és 3 hónapos a babuci. Tudod mit egyenlőre foglalkozzál a gyermekekkel, az jelentse most számodra az örömet. Gondolod, hogy egy három hónapos babával könnyen szerzel magadnak párt, hiszen olyan pici az a gyermek, annak elsősorban most anyucira van szüksége. Nagyon kicsi volt a lányom, amikor elváltunk a férjemmel, de feltudta fogni már mi is történik. És a mai napig emlegeti, anya te akkor sem hagytál magamra, amikor az apu elment. És azután sem hagytam magára. Már felnőtt és nagyon jó tőle ilyet hallani, mert nekem nem az járt akkor eszembe hogy új apuka után keresgélje, hanem az, hogy a gyermekemet szeretettel neveljem. Meg is kaptam a jutalmamat, mert válásom után 6 évvel megismerkedtem azzal a férfival, aki jelenleg is a férjem. Türelem rózsát terem!
2010. ápr. 2. 21:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Bocs " bulinak "
2010. ápr. 2. 21:33
 6/17 anonim ***** válasza:
szerintem is a gyerekek az elsők.tegyél rendet magad körül és hidd el jönni fog valaki.
2010. ápr. 2. 21:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Ők az elsők ez természetes,ezért is írtam,h időm sincs ismerkedni,mert mden szabadidőmet rájuk szentelem,nekik próbálok örömet szerezni!!!
2010. ápr. 2. 21:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Szia!Minden együttérzésem a tiéd,és nagyon sajnálom,ami veled történt.Nálunk apuka két hónapja lépett le,akkor volt 11 hós a kisfiam.Unta a családi életet,és persze volt másik csaj is,csak azt tagadta,amíg tudta.Nekem a szívem úgy érztem,beleszakad a bánatba,de tudatosan eltereltem a figyelmem,és erre a legjobb,ahogy már előttem sokan leírták,hogyha a gyerkőcökkel foglalkozol.Élvezdd ki a tavaszt,a jó időt,öltözz csinosan,és ha tudsz majd sportolj is valamit,mert egyrészt levezeti a feszültséget,másrészt az alaknak sem árt.Ha van segítséged,akkor bátran támaszkodj rájuk,mert ilyenkor kell a segítség mind lelkileg,mind fizikálisan.Az új pár keresésére pedig hagyj időt magadnak.Nálam már héttel a szakítás után volt jelentkező,és azóta még többen is próbálkoztak,de most már úgy vagyok vele,hogy igenis lesznek igényeim.Nem fogok megint egy lusta ingyenélőt befogadni.Nálam régi ismeretség,szomszéd,eddig csak barát voltam bukkantak fel.Mindenkinek megmondtam,hogy most nekem még időre van szükségem.Saját magammal,a saját életemmel szeretnék törődni,és legfőképpen a kisfiammal kiélvezni azt a pár hónapot még,míg vissza nem megyek dolgozni.És nem hogy elpártoltak volna a "hódolók",hanem még jobban próbálkoznak,sőt tisztelnek ezért a döntésért.Hidd el,ha jókedvű vagy,derűs,mosolyogsz és kedves vagy az emberekkel,akkor ragadni fognak rád nemcsak a férfiak,de mindenki.És ne erőltesd a párkeresést,mert akkor beleeshetsz abba a hibába,h
2010. ápr. 3. 13:36
 9/17 anonim ***** válasza:

Bocs,elküldtem véletlenül,mielőtt befejeztem volna:).Szóval beleeshetsz abba a hibába,hogy csak azért,hogy legyen valaki,beleugrasz rossz,és hozzád méltatlan kapcsolatba.És még egy dolog,ne legyél majd senkinek azért,hogy vállal két gyerekkel,mert ilyet is láttam,és ennek is rossz vége lett.Sőt,én mostmár úgy vagyok vele,hogy a sok megaláztatás után egy olyan kapcsolatot szeretnék,amelyben nemcsak én hordozom tenyerem a párom,hanem ő is engem.

Ez most jutott eszembe,hogy ha mindenáron szeretnél ismerkedni,ott vannak a netes társkeresők,ott a gyerkőcök mellett is próbálkozhatsz.Nekem sok ismerősöm így talált párt,férjet magának,sajnos tudok negatív példát is,mint ahogy az életben mindenhol.Bár talán ezt is

2010. ápr. 3. 13:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem szórakozik velem a gép:).Bár talán ezt is csak önmagad "szórakoztatására" és önbizalomnövelésre használnám egyenlőre.Ja igen,és csodát ettől se várj:).Megtalálod az igazit.Nekem is az ad erőt,hogy anyukám 25 év házasság után maradt egyedül,mert apukám egy másik nőt választott,és most már 4 éve él boldog házasságban egy olyan férfival,aki még a lába nyomát is megcsókolná:).Egy szónak is száz a vége:),eljön még a Te időd,és rád talál a szerelem,főleg ha nyitott vagy,és nyitott szemmel jársz.
2010. ápr. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!