Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekkel egyedülálló nőként hogyan tovább?
Elöször is minden elismerésem NEKED, két ilyen picivel egyedül maradni.
Na most figyelj! És merits eröt!!
Bár nekem 2 éves és 5 éves gyerekeim voltak mikor a drága otthagyott ! Ugy hogy már mindenki tudta h csal csak én nem , de nem is ez a lényeg.
Elsö fél év ugy telt el hogy vissza akartam szerezni, nem jött össze, utána lassan meggyülöltem....ennyi
És probáltam ( 2 gyerek mellett ) barátok által szervezett dolgokba résztvenni.
Egyszer ( válás után 1.5 évvel ) volt egy bilnak nevezett összejövetel ahol megismertem jelenlegi párom, azota közös házunk van, gyerekek 16 és 19 évesek, ( neki is van 2 ) elvált önhibáján kivül, 10 éve együtt vagyunk, ugyhogy ne add fel, mindig ott van az esély, van mindenkinek !!! Pont akkor mikor nem is gondolnád!!!
És lesz neked is olyan akivel együtt ébredsz !! És akit szeretsz, ebbe bizz !!!
Sok sikert !!
Bocs,elküldtem véletlenül,mielőtt befejeztem volna:).Szóval beleeshetsz abba a hibába,hogy csak azért,hogy legyen valaki,beleugrasz rossz,és hozzád méltatlan kapcsolatba.És még egy dolog,ne legyél majd senkinek azért,hogy vállal két gyerekkel,mert ilyet is láttam,és ennek is rossz vége lett.Sőt,én mostmár úgy vagyok vele,hogy a sok megaláztatás után egy olyan kapcsolatot szeretnék,amelyben nemcsak én hordozom tenyerem a párom,hanem ő is engem.
Ez most jutott eszembe,hogy ha mindenáron szeretnél ismerkedni,ott vannak a netes társkeresők,ott a gyerkőcök mellett is próbálkozhatsz.Nekem sok ismerősöm így talált párt,férjet magának,sajnos tudok negatív példát is,mint ahogy az életben mindenhol.Bár talán ezt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!