Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet ezt bírni? Vagy én vagyok a hisztis?
"mert én nem vagyok képes megérteni,hogy muszáj megcsinálnia ezeket a dolgokat." - de ez már az ő szövege.
te nem vagy hajlandó elfogadni, hogy soha sincs a családjával, veled, a gyerekekkel.
Férfi vagyok, marha sokat dolgozok, de ilyet nem tennék.
Akkor mire az egész?
A gyerekeknek apa kell,igenis jogos a felháborodás.
Mondom ezt úgy,hogy én is voltam hasonló cipőben,igaz ott a munkamánia mellett volt egy titkos barátnő is.Vannak olyanok akiknek a család csak egy mutatós kiegészítő,de igazából nyűg,ezért kell menni,menni,menni.Gondolkodj el ezen,hogy nálatok mi van.
Ülj le vele.Azt írod a hétvége se sokkal jobb.Akkor is dolgozik? Heti egy vasárnap,meg mondjuk heti 2 alkalom este hétköznap bele kell férnie.
(Szépek vagytok amúgy mondhatom,itt egy anya aki szeretné a családot egyben tartani,megoldást keres,ti meg rögtön letorkoljátok,ingyenélőnek meg eltartottnak bélyegzitek aki nyafog.A gyerekeket két ember vállalta,és a pénz nem minden,nem hiszem el hogy valaki heti 7 napot állandóan dolgozna,és ne akarna,ne lenne igénye a családjára- kivéve ha félrekúr!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!