Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig lehet ezt bírni? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet ezt bírni? Vagy én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Párom munkamániás.Kora reggel megy dolgozni,este jön haza.Akkor vacsorázik,majd általában utána is van dolga,valakinek mindig segíteni kell vagy elfogad kisebb munkákat.Késő este ér haza,amikor a gyerekek már alszanak.Hétvége se sokkal jobb.Nem lehet közösen megenni még egy ebédet se.A gyerekeknek is szükségük lenne,hogy többet legyen itthon.Ha szóvá teszem,hogy ez nem egy normális családi élet,akkor én vagyok a rossz.Tényleg bele kéne ebbe törődnöm?
2015. dec. 29. 20:34
1 2
 11/13 omba ***** válasza:

"mert én nem vagyok képes megérteni,hogy muszáj megcsinálnia ezeket a dolgokat." - de ez már az ő szövege.

te nem vagy hajlandó elfogadni, hogy soha sincs a családjával, veled, a gyerekekkel.

Férfi vagyok, marha sokat dolgozok, de ilyet nem tennék.

Akkor mire az egész?

2015. dec. 30. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:

A gyerekeknek apa kell,igenis jogos a felháborodás.

Mondom ezt úgy,hogy én is voltam hasonló cipőben,igaz ott a munkamánia mellett volt egy titkos barátnő is.Vannak olyanok akiknek a család csak egy mutatós kiegészítő,de igazából nyűg,ezért kell menni,menni,menni.Gondolkodj el ezen,hogy nálatok mi van.

Ülj le vele.Azt írod a hétvége se sokkal jobb.Akkor is dolgozik? Heti egy vasárnap,meg mondjuk heti 2 alkalom este hétköznap bele kell férnie.

(Szépek vagytok amúgy mondhatom,itt egy anya aki szeretné a családot egyben tartani,megoldást keres,ti meg rögtön letorkoljátok,ingyenélőnek meg eltartottnak bélyegzitek aki nyafog.A gyerekeket két ember vállalta,és a pénz nem minden,nem hiszem el hogy valaki heti 7 napot állandóan dolgozna,és ne akarna,ne lenne igénye a családjára- kivéve ha félrekúr!)

2015. dec. 30. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Szex legalább van rendszeresen, változatosan ? (A heti egy az, nem rendszeres, az 0). Nem lehet, hogy munkába menekül?
2015. dec. 31. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!