10hónapos a babám. Minél hamarabb szeretnénk tesót. Korai még? Bírni fogom? Kisfiam nagyon hisztis, folyamatos törődést igényel.
Ha már most azt mondod hogy hisztis és sok törödést igényel akkor ez egy két évig még tuti igy lesz!
Én úgy vállaltam másodikat hogy a nagyobb, a fiam, egy áldott nyugis, kiegyensúlyozott gyerek volt, szófogadó, türelmes.
Pont 2 év van köztük de a dackorszak nálunk is tombolni kezdett, hát én kimerültem rendesen egy újszülött meg egy másik még mindig pici mellett...
de mondjuk nekem semmi segítségem nincsen, mert nincsenek se nagyszülők, se rokonok.
Szia!
Nekem most 11hónapos a fiam,és nagyon sokat hisztizik,de mi ettől függetlenül akarunk apukával már tesót neki:)Bízom benne,hogy már össze is jött:)
Mindenképp fontos szerintem,hogy van e segítséged.Bárki,nagyszülő,testvér,barátnő?
Nekem most még szerencsém van,mert nővérem rengeteget segít,és tudom,hogy ha lesz kistesó akkor is számíthatok majd rá mindenben.
Szerintem nem korai,bár ez tényleg függ attól milyen volt a szülésed.Én természetes úton szültem.
Szerintem korai.
NÁlunk három év a korkülönbség, annyi kellett.
De ahogy érzed, ezt csak és kizárólag Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!