Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hisztis vagyok, vagy jogos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztis vagyok, vagy jogos a felhaborodasom?

Figyelt kérdés

5 eve elek a parommal harmonikus a kapcsolatunk soha nem veszekedtunk de ez jo reszt nekem koszonheto mert ellnezo vahyok.

Dolgos rendes ferfi, talan csak szetszort.

Allergias vagyok a mogyorora, megis a tegnapi szulinapomra olyan tortat vett melyben mogyoro is van (nem nezte, nem latta).

Nagy kivansag hogy ilyenekre oda figyeljen?

Surun mondhatni heti 1-2 alkalommal forsul elo hogy kerek tole valamit de olyan mintha meg sem hallana

pl. megy a boltba es en kerem hogy vegyen kefirt (csak en iszom), es elfelejti, es sok hasonlo aprosag ami magaban semmi de megis rossz nekem.

2012. dec. 14. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rosszúl esne,.de.valszeg csak tenyleg szetszort.

Ilyen helyzetekben batran.fejezd ki a csalódottsagod!

2012. dec. 14. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak szétszórt. Biztos nem azért van, mert nem szeret már téged. Ha lemegy a boltba és kell neked valami, akkor írd fel. De komolyan. Ha 5 dolognál több van és nem írom fel, akkor még én is elfelejtem.

A többinél meg csak kérd meg, hogy figyeljen oda jobban, mert rosszul esik, hogy 5 év után elfelejti, hogy allergiás vagy a mogyoróra.

A boltit meg tényleg írd fel. :)

2012. dec. 14. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Mi is ~5éve élünk együtt a Párommal.Eddig egyetlen egyszer kaptam szülinapi tortát,azt is az első évünkben.Tehát Én azt mondom nagyon örülnék egy szülinapi tortának,akkor is,ha azzal úgy járnék mint Te.Én,csak megmosolyognám ezt a mogyorós sztorit,de meg is simogatnám utána,nehogy rosszul érezze Magát emiatt és vágnám is fel a többieknek.

Tehát a válaszom a kérdésedre, attól függ milyen szemszögből nézzük a dolgokat! Remélem ha sikerül picit beleérezni ebbe a szemszögbe, egyből megnyugszol.:)

2012. dec. 14. 22:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom.

O egy percig sem erzi/erezne rosszul magat ez miatt.

)

Es ez az az onzoseg eogista hozza allas zavar.

2012. dec. 14. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nagyon aranyos, hogy tortával készült!

Biztosan nagyon igyekezett és kiment a fejéből a mogyoró a nagy készülődésben.

Van egy ismerősöm, aki több dologra nem tud/nem akar összpontosítani. Pl: ha egy helyen nekem is rendel és előre megmondom, h mi kérek, akkor magának is ugyanazt veszi, mert nem tud/ nem szeret több félét rendelni/ észben tartani.

2012. dec. 14. 23:06
 6/11 anonim válasza:

jaj miért kellene ezért rosszul érezni magát. az ember még a másikkal kapscoaltban sem tarthat észbe mindig mindent.nyilván szeretetböl vette,vagy nem arra figyelt hogy "jé szülinapi torta , elöveszem a listám mire allergiás a párom,hogy ne vegyek olyan tortát".tesóm allergiás a csokira,szülinapjára mégis bonbont vettem.szóvá sem tette.viszont késöbb eszembe jutott,mondom késöbb nem veszek. de ha valakinek még sem jut eszébe ez, de szeret és jól teszi a dolgát" egy kapcsolatba,nehogy ezen akadjunk már fent.

szóval a kérdés első felével értek egyet, túlreagálod. (bár én fiú vagyok,lehet a nők emocionális gondolkodása és az érzelmek mindenhez történö tulajdonságát én nem érthetem,ahogyan lehet a párod sem. ezért nem tudja felfujni az ilyen dolgokat.

megy a boltba es en kerem hogy vegyen kefirt (csak en iszom), es elfelejti, es sok hasonlo aprosag ami magaban semmi de megis rossz nekem.

az apám ha vásárolni megy és elviszi a a bevásárlólistát, még azt is elfelejti megnézni,sosincs olyan hogy mindent megvenne,senki nem pampog miatta, egyszerüen feledékeny.bár lehet ott nálatok nem tolerálják a feledékenységet.

viszont ha sokat forogsz ezeken,kicsit olyan, mintha kifogást találnál direkt a kapcsolatban,különben elnéznéd az ilyesmit. nem?

2012. dec. 15. 02:08
 7/11 anonim ***** válasza:

a lényeg, hogy ne feszülj be ezen. kezeld humorral.

(akár jogos akár nem)

2012. dec. 15. 02:49
 8/11 anonim ***** válasza:

El lehetne ütni poénnal, de a mogyoróallergia nem poénos. Ma már a csapvízre is rá lehetne írni, hogy nyomokban földimogyorót tartalmazhat...ténylg szinte minden élelmiszer csomagolásán ez van rajta, hiszem a sok sok mindent ugyanabban a gyárban dolgozzák fel.

Én részleges tejcukorérzékeny vagyok. Keveset meg tudom emészteni, a sok kevés viszont felhalmozódik (mérgezéses tünet). De ha véletlen kevéskét eszem, nem okoz bajt. Viszont a mogyoróallergiában nincs részlegesség. Igaz itt nem mérgezéses tünetek vanak, hanem asztmás rohamok. Szóval nem játék, én nem intézném el egy poénnal.

2012. dec. 15. 07:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha szereted a párod, szereted a dilis szétszórtságával együtt. Ha ez zavar, bizony nem szabad közös családot alapítani, mert gyerek mellett őt is gyereknek fogod érezni.

Ha nem tudsz mosolyogni a "bénaságokon", engedd el, hogy találjon magának olyan párt, akit ez kevésbé zavar.

Én férjem matematikus :) Elképesztő szétszort, feledékeny, olyan szórakozott professzor típus, de én imádom ezt benne és nem zavar. Szeretem, hogy mindent elfelejt, szeretem hogy 4 év után sem képes megjegyezni, melyik villanykapcsolóval mit kapcsolunk le vagy fel, nem képes megjegyezni mikor jönnek a kukások + mikor van a szülinapom... Hogy segítsem ezekben, állandóan emlékeztető cédulákat ragasztok ki szivekkel, virágrajzokkal. Persze vannak nehezebb napjaim, amikor elgurul a gyógyszerem és mint ma reggel is közlöm vele, hogy még egy autista is képes megjegyezni ezt meg azt, de pár perc után átölelem, mert tudom, hogy ő ezen nem tud változtatni.

Egyik kedvenc történetem tortával kapcsolatban:

megrendeltem magamnak a tortát, neki odaadtam a papírt hogy hozza el. Elment, megérkezett egy kissé összenyomott dobozzal. Mikor kinyitottuk, szomorúan vette tudomásul, hogy ebbe a dobozba (amit ő hozott el a cukrászdából) torta volt és éppenséggel nem túl óvatosan vezette a kocsit, így a doboz oldalához ütődött a torta és a teteje is lecsúszott a tortának. Hogy ne szomorkodjak, autóba ült és azonnal elment egy másik tortáért.

Mikor hazaért, láttam hogy nagyon gondolkodik valamin, letette a dobozt (ugyanolyan összenyomott állapotban, mint az előzőt) és elvonult a dolgozószobába. Kinyitottam a tortás dobozt és megmutattam neki, hogy ez a szállítás sem sikerült jobban :) Azt mondta, elmegy a 3. tortáért és most tényleg nagyon fog rá vigyázni, megigéri, de már így is volt 2 nyomi torta, így nem engedtem el újra.

Nekem ezek a történetek inkább kedvesek, mint bosszantóak, bár valóigaz, hogy akkor némi bosszúság is elegyedett a mosolyommal, de az mára már feledésbe merült.

2012. dec. 15. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem apró dolgokon nem érdemes mérgelődj, de az, hogy a tortában volt olyan amitől te feldagadhatsz, anafilaxiás sokkot kaphatsz, azt azért nem várnám tőle, igenis figyeljen oda. Mi lenne ha te sorozatban olyat főznel, amit ő nem szeret...mert elfelejtetted....ennyit kérj ki magadnak!
2012. dec. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!