Párkapcsolatban élők, mi a teendő? Hisztis vagyok?
A párom vállalkozó, sokat van úton és több dologgal foglalkozik, ami teljesen rendben is volna. De képtelen ezt félre tenni, amikor együtt vagyunk. Régen nem volt így, egymással foglalkoztunk. 1 éve vagyunk kapcsolatban, most azt érzem már egy ideje, hogy nem együtt vagyunk, csak egymás mellett! Ha beszélgetünk, csak a munkáról. Lassan már alig tud rólam valamit!
Azt mondja hisztis vagyok és nem toleráns.
Lehet, de a kapcsolatunk forog kockán, miért nem látja be?
Mit tehetnék? Úgy látszik megbeszélni nem tudjuk. Várjak? Vagy jót tenne talán a mosolyszünet?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszod!
De a te mit szólnál, ha minden egyes nap, miközben beszélsz valakihez, elengedi a füled mellett vagy semmitmondóan reagál, mert máshol jár?
Toleráns vagyok és nagyon sokat betudok a nehéz időszaknak, de mindent??
Ha vannak még érzelmek ebben a kapcsolatban,akkor nem a mosolyszünet a megoldás,hanem egy biztos háttér,ahol a párod szívesen pihen meg a munka után.
Ha már nem szereted,akkor nincs miről beszélni.
1. mond meg neki, hogy munkát hagyja házon kívül.
Ha ez nem jön be... akkor kérdezd meg, hogy lejön-e veled szórakozni (mozi, buli, színház...) ha nem reagál vagy nemet mond, vedd fel a legdögösebb ruhád, a legszebb sminked, a hajad tűzd fel, vagy csak borzold fel szóval teljes harci dísz és szépen libbenj el előtte, öltözz fel és menj el. Ettől talán észhez tér.
Köszönöm a választ mindenkinek!
Gondolod, hogy szeretője van?
Hm...
1 év valóban nem a világ, de szeretem, csak így nem tudom sokáig csinálni ezt!!
Utolsó, köszönöm, hogy időt szántál rám, magad minősíted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!