Párkapcsolatban élők, mi a teendő? Hisztis vagyok?
A párom vállalkozó, sokat van úton és több dologgal foglalkozik, ami teljesen rendben is volna. De képtelen ezt félre tenni, amikor együtt vagyunk. Régen nem volt így, egymással foglalkoztunk. 1 éve vagyunk kapcsolatban, most azt érzem már egy ideje, hogy nem együtt vagyunk, csak egymás mellett! Ha beszélgetünk, csak a munkáról. Lassan már alig tud rólam valamit!
Azt mondja hisztis vagyok és nem toleráns.
Lehet, de a kapcsolatunk forog kockán, miért nem látja be?
Mit tehetnék? Úgy látszik megbeszélni nem tudjuk. Várjak? Vagy jót tenne talán a mosolyszünet?
Köszönöm a válaszokat!
21. Igen, én is így látom! De ha bevallaná, hogy igazam van, akkor változtatni kellene, így meg ha elfogadom így jó, ha nem, szedjem a cuccom!
Utolsó! Köszönöm, már olvasom is!
Talán próbáld azt tenni, hogy nem figyelsz rá te sem. Elmész otthonról, vagy keresel más otthoni elfoglaltságot. És ha beszél hozzád az egyik füleden be, a másikon ki.
Egy idő után biztos hogy észre fogja venni, hogy nem foglalkozol vele és akkor majd ő fog hisztizni szerintem.
Mert hiányozni fogsz neki.
Szia!
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy szerelmes vagy-e még? Aztán tőle is kérdezd meg ugyanezt. Ha a válasz nem, szerintem egyértelmű mit kell tenned, ha pedig igen akkor nincs más megoldás, mint megbeszélni. Tudom, írtad, hogy nem lehet vele de muszáj rávenned és ha igazán fontos vagy neki meg fog hallgatni mert megijed,hogy elveszíthet! Akkor aztán szépen nyugodtan táladt a problémádat. Azonnali változásra ne feltétlenül számíts! Esetleg utazzatok el néhány napra wellnesezni, most sok ilyen akció van! :) Ott nincs kifogás, hogy nem jut idő egymásra!
Nálunk is volt egyébként ilyen mélypont hasonló okokból. Azóta elfogadóbbak lettünk. Nem szabad hisztizni azzal csak megnehezíted az amúgy is nehéz dolgát. Ha látod hogy fáradt akkor inkább főzz neki is teát és masszírozd át!:)
Minden jót nektek!
Köszönöm az újabb válaszokat, de azt hiszem feladom!
Azóta vitázunk, hogy felhoztam a dolgot, szerinte vagy van valakim és azért balhézok vagy túlságosan unom, ha hetekig nem vitatkozom valamin. Eszébe sincs belátni, hogy ő valamiben is ludas lehetne, csak mindenféle kibúvót keres és hárít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!