Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élők, mi a...

Párkapcsolatban élők, mi a teendő? Hisztis vagyok?

Figyelt kérdés

A párom vállalkozó, sokat van úton és több dologgal foglalkozik, ami teljesen rendben is volna. De képtelen ezt félre tenni, amikor együtt vagyunk. Régen nem volt így, egymással foglalkoztunk. 1 éve vagyunk kapcsolatban, most azt érzem már egy ideje, hogy nem együtt vagyunk, csak egymás mellett! Ha beszélgetünk, csak a munkáról. Lassan már alig tud rólam valamit!

Azt mondja hisztis vagyok és nem toleráns.

Lehet, de a kapcsolatunk forog kockán, miért nem látja be?

Mit tehetnék? Úgy látszik megbeszélni nem tudjuk. Várjak? Vagy jót tenne talán a mosolyszünet?

Köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 10. 21:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%

"A párom vállalkozó, sokat van úton és több dologgal foglalkozik,"

Ezzel minden elmondtál, még talán a korotok hiányzik és mióta vagytok egyótt. Hogy neked hiányzik, az biztos és hogy ő ki van facsarva az is biztos. Ahogy padig az idő halad, Te megkopsz lelkileg és ő fizikailag. Ez a vállakozók sorsa. Ide jó volna egy megfelelő terápia, amely felfrissítené az ellaposodott kapcsolatot. Ha nem hegy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez mondás alapján.

2012. okt. 10. 21:38
 12/31 anonim ***** válasza:
45%
ne. semmiképp. érezze, hogy mellette állsz. sok perverz szex és közös program ezt orvosolhatja. most mutatkozik meg, hogy mennyire vagy jó társ. kitartás. a szex mindig segít meg igyekezz a kedvében járni és közben próbálj vele finoman beszélni.
2012. okt. 10. 21:46
 13/31 anonim ***** válasza:
94%
Amikor te beszélsz neki a munkádról, mit reagál? Türelmesen meghallgat vagy akkor is elkalandozik?
2012. okt. 10. 21:49
 14/31 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtató dolgokat írtok! Köszönöm!

Jut időm arra, hogy segítsek neki az ügyintézésben, így hát azzal kapcsolatban beszélgetünk. Olyankor figyel, a saját dolgaimra csak annyira, hogy ne bántson meg. Gyorsan letudja, de az is előfordul, hogy a mondatomból, ami magammal, vagy kettőnkkel kapcsolatos vagy akár csak egy hétköznapi általánosság, RÖGTÖN átvágunk a munkájába.

Ha beszélek erről, akkor támad!

2012. okt. 10. 22:03
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezd meg tőle, nincs-e kedve agyilag is kikapcsolódni és valami másra figyelni, mint a munka. Nem is értem, hogy tud így élni valaki, hogy szabadidejében is folyton a munkáján jár az esze. Szóval esetleg kérdezd meg, nem fárasztó-e neki nonstop ilyeneken pörögni. Persze nagyon nem mindegy a hangnem, lényeg, hogy ne érezze "terrornak", szóval valahogy teljesen másképp kérdezz rá, mint amit ő támadásnak szokott venni részedről. Ezt nem a helyzet megoldásaként javaslom, arra a többiek jobbakat írtak. Csak egyszerűen belegondoltam az egészbe és számomra érthetetlen. Az egy dolog, hogy a te mondandód konkrétan nem érdekli (ami szintén elgondolkodtató), de akkor miért nem beszél legalább fociról, vagy mittudomén, mikor végre nem kell melózni..
2012. okt. 10. 23:15
 16/31 anonim ***** válasza:

A világ egyik lenagyobb baromsága az a mondat, hogy hagyja a munkahelyén a munkahelyi gondokat. Ilyeneket csak a gyári munkások gondolnak, akik alkoholisták vagy drogosok. De még ők sem képesek erre.

Nyilván sok a meló neki. Az a baj, hogy rosszul választottál, kérdező. Ehhez a munkához más világnézet kell. Keress mást, mert ez nem fog változi. Neki egy szintén vállalkozó nő kell, avval jól ellenne. És akkor visszatértünk egy örök mondáshoz: az ellentétek NEM vonzzák egymást.

2012. okt. 11. 09:57
 17/31 anonim ***** válasza:

"A világ egyik lenagyobb baromsága az a mondat, hogy hagyja a munkahelyén a munkahelyi gondokat. Ilyeneket csak a gyári munkások gondolnak, akik alkoholisták vagy drogosok. De még ők sem képesek erre."

Hát ez érdekes. Én egyik sem vagyok a felsoroltak közül. Mégis meg tudom csinálni. Biztos valami mutáns vagyok. Ha becsukom a lakásajtót a munkahelyem kívül marad. És szerintem ez egy férfitól ugyanígy elvárható. Ha nem képes rá, akkor pedig ne akarjon párkapcsolatot, ne erőltesse rá a munkahelyi gondjait a másikra. Segíteni úgysem tud rajtuk.

2012. okt. 11. 10:23
 18/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Azért tudom, hogy képes rá, mert sokáig nem volt ez gond kettőnk között. Beszéltünk róla persze, de mértékkel. Az én munkám is stresszes, mások pénzével dolgozom, mégis képes vagyok este vele foglalkozni.

De úgy látszik a kérdésem lassan tárgytalanná válik, tegnap felhoztam neki a dolgot, és ő van felháborodva és én változtam meg , illetve követelőzöm!

2012. okt. 11. 10:26
 19/31 anonim ***** válasza:
Javaslom, keressetek valami olyan közös elfoglaltásgt, ami kirángat ebből a munka-mókuskerékből. Én úgy vettem ki, hogy nálatok nem az alapvető dolgok hiányoznak, csak belekerültetek ebbe az egyre stresszesebb helyzetbe. Rángasd ki a párod ebből. Menjetek el túrázni egyet, vagy falat mászni, barlangtúrára vagy bármire, ami kiemel benneteket a szokott közegből, és új, közös élményt ad. Érdemes lenne olyasmit választani, ahol csapatként együtt kell máködnötök, a falmászás, barlangászat pl. ilyen.
2012. okt. 11. 10:35
 20/31 A kérdező kommentje:

Köszi, ez mind jó ötlet lenne. De én már nem tudom őt kirángatni ebből.

Az eddigi ötleteim is csődbe mentek, későn végez mindig, fáradt, kedvetlen, pörög az agya.

Tényleg rendben volt nagyon a kapcsolatunk, boldogok voltunk és jókat nevettünk. Programjaink voltak, mire észbe kaptam, mindent elmaradt a munkája miatt és most még én vagyok, aki változott és követelőzik.

2012. okt. 11. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!