Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondjam el a 7 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a 7 eves gyermekemnek hogy valunk?

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
"Apa es anya sajnos nem jottek ki tul jol, ezert most apa elkoltozik, de ne aggodj, amikor csak akarod talalkozhattok majd (vagy megmondod neki amiben megegyeztek) es mind a ketten nagyon szeretunk" es persze mindketten legyetek ott amikor elmondjatok es probaljatok nem elotte veszekedni, tapasztalat hogy orokre szolo seb marad a gyerek lelken
2015. dec. 2. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Igen, tudom. Hidd el nekem nem fog menni a mai világba "más gyerekét eltartani" már nem mindenkinek megy. Főleg ha a nő nem dolgozik.
2015. dec. 2. 22:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Te mirol beszelsz? Olvasd mar el a kerdest!
2015. dec. 2. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia ugyanúgy mond el mintha egy felnőttnek mondanád. Megfogja érteni , amit meg nem arra úgyis rákérdez. Inkább az a fontos hogy simán menjenek a dolgok köztetek a továbbiakban , ne legyenek veszekedések stb, ne lássa a gyerek hogy marakodtok. Neki is meg kell majd szokni az új helyzetet , de ehez idő kell...
2015. dec. 3. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha biztosítjátok a gyereknek a kiegyensúlyozott légkört, akkor nem lesz baj, el fogja fogadni. Hidd el, sokkal rosszabb állandó feszültségben felnőni (én tapasztalatból tudom).
2015. dec. 3. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó nagy marhaság, hogy nem fog párt találni...2 gyerekem van, 12 és 8, 43 vagyok, nekem sikerült, és ráadásul azon szerencsések között vagyok, hogy a gyerekeim imádják a páromat és fordítva, a sajátjaként szereti őket!! Mondjuk egy humorzsák, és így könnyű is volt ;-)
2015. dec. 3. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 1# nagyon jól megfogalmazta. Tőlünk éppen 4 hete költözött el a feleségem. A kisfiunk 8 éves lesz. Az utolsó pillanatba mondtuk el mi is. Persze azóta voltak érzelmi hullámvölgyei a gyereknek. Na erre nagyon kell figyelni. Lesz majd olyan is amikor ujra össze akar hozni Benneteket, de nem tudja h.tegye. Ekkor ujjabb lelki teher nehezedik rá. Fontos kihangsúlyozni, Továbbra is naagyon szeretitek, csak külön ! És bármikor láthatja a másik szülőt. Persze valami rendszert vigyetek bele. Kitartást kivánok, nem egyszerű ! Ja az se baj ha a gyerek nem látja h.szenvedsz és fáj neked !
2015. dec. 6. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!