Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondjam el, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy nem akarok velük lenni?

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva az életem a munkáról,barátokról,csajozásról szólt és nekem ez így volt jó ,nem is éreztem késztetést arra ,hogy én családot alapítsak vagy akár egy komolyabb kapcsolatba belekezdjek.A problémám ott kezdődött ,hogy újra találkoztam egy lánnyal akit még gimiből ismertem és már akkor is nagyon tetszett,összejöttünk ,de nem voltam/vagyok belé szerelem.Fél éve voltunk együtt amikor közölte ,hogy ő terhes aminek én finoman szólva nem örültem ,legszívesebben azt mondtam volna ,hogy vetesse el ,de felesleges is lett volna ,mert nem az a típus és bár nem örültem ,de reméltem ,hogy ha megszületik akkor talán örülni fogok,hát nem így lett.Nem tudom szebben megfogalmazni ,de semmit nem érzek gyerekem iránt sőt még idegesít is.Amióta megszületett inkább egész nap az irodában vagyok akár mások munkáját is megcsinálom ,ha nekem már nem lenne.A lényeg ,hogy már nem bírom és megakarom mondani ,hogy jobb lenne külön nekik.Megtarthatják a lakásomat + mindent fizetek a gyereknek.Na ,ezt hogyan lehetne szépen elmondani?
2014. nov. 11. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Ezt amit írtál add át a kis nőnek. Nem kell ehhez semmilyen külön kommentár, meg szép beszéd:) Neked egy felszabadulás lesz, a kis nő meg majd magához tér, és ha szerencséje lesz talál magának egy olyan férfit, aki őt is és a gyermekét is szeretni fogja nagyon.
2014. nov. 11. 18:25
 2/9 Tomi8 ***** válasza:
100%
Szia. Rettentően nehéz helyzetben vagy ahogy olvastam. Én azt javaslom, hogy állj oda a párod elé, mondd el neki, hogy mi az ami zavar, hogy mik a problémáid. Nyilván szeret Téged, hiszen akkor nem szült volna neked gyermeket. Egy őszinte beszélgetés hidd el nagyon sokat segít lelkileg, csak mi férfiak ezt elfelejtjük. "Mert mi kemények vagyunk és nem beszélünk, érzésekről meg ilyenekről". Ez baromság, Ő ismer téged a legjobban magadon kívül. Talán tud segíteni. A férfiaknál is előfordulhat szülés utáni depresszió, lehet hogy csak nem foglalkozik veled annyit a párod mint régen. Ne temesd még ezt a kapcsolatot, ott egy gyerek akiért felelősséggel tartozol. APA vagy elsősorban már. Próbáljátok először megbeszélni! Sok sikert :-)
2014. nov. 11. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
szornyu hogy milyen emberek vannak. belegondoltal mar abba hogy neki a gyereken kivul mas nem lesz? es te elheted a kis eletedet? o neki a gyereke mellett kell maradnia 18 eves koraig alsohangon. ha te tenyleg kepes vagy erre hogy a gyermeked utaljon mert elhagytad es csak anyagi tamogatast kap akkor legyen ,tovabbi szep napot
2014. nov. 11. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Az lenne a minimum, hogy vállalod a felelősséget, ha már képtelen voltál gumit húzni a farkadra! És itt nm a gyt-t értem.
2014. nov. 11. 18:40
 5/9 anonim válasza:
Én teljesen megértem azt,hogy menekülnél onnan,viszont azt nem értem hogy miért nem lehet odafigyelni arra, hogy feleslegesen ne csináljunk gyereket,mert ezzel csak lehúzzuk magunkat anyagilag tök feleslegesen,arról nem is beszélve hogy a gyerek olyan depressziós lehet később amiből sosem fog kigyógyulni és minden nap téged fog átkozni amiért tök feleslegesen összehoztad és megkeserítetted az egész életét.Tehát egyszerűen szólva:Tönkre tettél egy életet.Az anyuka az csak másodlagos,mivel a felelőtlen szeretkezéshez is ketten kellenek.
2014. nov. 11. 18:45
 6/9 Tomi8 ***** válasza:
Ezt úgy bírom. Mindenki csak kioktat, hogy ezt nem kellett volna meg azt.....MEGOLDÁS, SEGÍTSÉG, TANÁCS kell emberek, nem kioktatás, ez egy ilyen oldal.
2014. nov. 11. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyszerűen, őszintén állj elé, és mondd el. Nagy csalódás lesz neki, de jobb, hogy időben kiderül.

A gyereket sajnálom, amiért ilyen rideg az apja. Neki lesz ez komoly teher egész életében.

Húztál volna gumit....

2014. nov. 11. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:

csakazt nem értem, mért nem mondtad meg neki a frankót, amikor teherbe esett? hogy bocsi, de te nem akarsz gyereket vele közösen.

amúgy meg, ha ilyen könnyen megy, hogy lakást adsz neki, meg perkálsz a neveléséhez, akkor nem mindegy? megmondod, és kész.

2014. nov. 12. 02:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért lenne jobb a túlzásba vitt munka helyett egy kiadós, mindenre kiterjedő őszinte beszélgetés, mert akkor mindketten tisztába jönnétek a másik érzéseivel, céljaival, vágyaival és a sajátotokéval is. Ketten együtt könnyebben helyre tudjátok hozni ami szétcsúszott, vagy ha mégis szakításra kerül a sor, akkor is ketten együtt csinálva, közösen kell megteremteni a közös gyereketek jövőjét. Bárhogy is alakul, mindig legfontosabb az emberség és az őszinteség egymás iránt.
2014. nov. 12. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!