Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan valakivel, hogy elvált a feleségétől, de megbánta?
Nem értem hogy miért a jelenlegi párod szava számít !! ??
Ő a lányod,érzed és tudod hogy részt szeretnél venni az életében..És minden lehetőséged megvan arra hogy még MOST egy jó kapcsolatot alakíts ki vele.
Anyukával lehet nehézkes lesz az elején,amíg ő is rá nem jön,igen te tényleg komolyan gondolod..
Mi most válunk,egy 3 éves kisfiunk van..vannak viták,de sosem tudnám eltiltani apukától..Igaz volt pár hónap mikor a köztünk lévő feszültség miatt nem is beszéltünk,de beláttam hogy ez nem jó a gyereknek...
Kitartást...és lépj...
Én a helyedben elbújnék.
Arra volt eszed, hogy bekur-vázz..
Undorító vagy..
nem érdekelt a saját gyereked. a jelenlegi "párod" pedig egy elmebeteg állat, nő létére, ha nem engedni, hogy lásd a gyereked. milyen nő az ilyen? egymáshoz illetek.
A kislányoddal vedd fel a kapcsolatot, kérlek. 5 éves korom óta nem beszéltem az apummal, bár lehet az én esetemben nem is olyan jó ember, legalábbis nem mutatta meg, hogy milyen a valóságban. Nekem nagyon hiányoztt, hogy sosem ismertem. A kislányod még nem fogná fel traumaként, sokkal kiegyensúlyozottabb élete lehet, ha nem kell azon gondolkodnia, milyen is lehet az apja, akit nem ismer. Légy bátor, nem kell a gyerekedért harcba menni, csak elhatározni, hogy rendszeresen látni szeretnéd, betartani, felvenni a telefont és megbeszélni egy találkozót. De csak akkor, ha komolyan gondolod, mert ha csak egy-két alkalom a lelkesedés, akkor inkább ne.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!