Volt már valakivel hogy a szüleivel nem jött ki?
Mivel fiatal lány vagy ezért érzékenyebb is vagy az ilyenekre és neked szükséged van elmondani kiönteni a lelkedet valakinek
Azt javaslom ne törődj velük, barátok barátnők, osztályfőnök is segíthet megbeszélni a napi ideget...
Gondolj csak bele az én helyzetembe szüleim alkoholisták mióta az eszemet tudom ritkán beszélek velük szinte soha és nem is akarok mivel folyton kiforgatják a szavaimat és engem terrorizálnak. Szívesen nőttem volna fel inkább egy olyan családban ami nem piál és rendes munkájuk van... 20F
Apámnak nagyon rossz természete van, meg vannak érdekes dolgai mikor összeveszünk akkor úgy pár napig jó de visszatér a régi önmaga amit már anyám se nagyon bír!
Az a baj ugye hogy megváltoztatni nem lehet ő ilyen egy ember olyan amilyen és természetét nem lehet csak úgy megváltoztatni sajnos!
Írtam is ki erről egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!