Tényleg mi vagyunk a szemetek ha az új fejlemények miatt ezentúl albérleti díjat kérünk a párom volt feleségétől?
A páromnak 2 gyermeke van a volt feleségétől, utánuk 2*27000Ft gyerektartást fizet. Tavaly a volt felesége szólt, hogy segítsünk, válik a férjétől és fogalma sincs, hova tudna 5 gyerekkel 1 fizuból elköltözni. Mivel minket sem vet fel a pénz, azt tudtuk felajánlani, hogy menjen az én házamba lakni. A ház nagyszülői örökség és ki volt adva, mert mi munka miatt másik városban élünk albérletben. Akkor megbeszéltük, hogy ő fizesse csak a rezsit, nem kell albérleti díjat fizetnie, mi meg nem fizetjük a gyerektartást. Ebbe bele is egyezett.
Februárban viszont megkaptuk a levelet, hogy feljelentette a páromat az elmaradt gyerektartás miatt. Mikor rákérdeztünk, még neki állt feljebb, hogy neki ez jár és ne gondoljuk, hogy megúszhatjuk.
Erre a párom kifizette neki az "elmaradt" gyerektartást céges kölcsönből, én meg hivatalos levélben tudattam vele, hogy vagy 30 napon belül kiköltözik, vagy április hónaptól albérleti díjat köteles fizetni.
Természetesen se ki nem költözött, se nem fizetett. Az újbóli felszólításra meg mocskolódó hadjáratba kezdett.
Tényleg mi voltunk a szemetek vagy vele szaladt el nagyon a ló?
Pff... Kirakatni egy öt gyerekes anyát? Sok sikert...
Ott rontottátok el, hogy nem papíroztátok le. A legésszerűbb ebben a helyzetben az lenne, ha letudnátok ülni nyugodtan megbeszélni. Még ha el is kezd vádaskodni, ne kapjátok föl. Ha pereskedni kezdtek, az évekig eltarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!