Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mennyi idő telt (telik) el amíg talpra álltatok?
Tavaly nyáron váltam el,és azóta volt több kapcsolatom is de valahogy nem találtam meg az igazit.A másik fura dolog az exem hozzáállása,nagyon jó a kapcsolatunk mondhatni baráti,a válás után megesett ,hogy itt aludt nálam.Naponta vagy 2 naponta beszélünk telefonon.
Tudom az lenne a legjobb ha nem is találkoznánk beszélnénk
de a gyermek miatt kell tartani a kapcsolatot.
Az is igaz,hogy nagyon sok közös dolog köt össze de már sokszor terhesek az új élménybeszámolói,megbántani nem akarom a lányom miatt,"félek"tönkre menne az amit eddig elértünk.Ja 36 pasi vagyok.
Köszönöm az eddigi válaszokat,annyit nem mondtam el,hogy egy nagy s*ggfej vagyok mert hagytam magam becsapni(mármint magam által)az egész kapcsolatunkat át és beszőtte a kommunikációs zavar és a félreértés de extrém dolog (bántás ,pia...stb) nem volt.
És most is ez van,a kívülállók azt mondják kihasznál.
nem biztos nem szeret legalább is nem igen mondta ezt így ki nagyon régen ,visszaolvasva az eddig leírtakat ,mekkora egy ökör vagyok....
csak tudod mindig én mondjak ki mindent ?
egy kapcsolatban 2 ember van ,és többször megkaptam tőle,hogy nem érez irántam semmit,vagyis szeret mint embert,jó apukája vagyok a lánynak,én intézek mindent de mégse akar velem élni.
Szerintem légy vele őszinte, és mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, ha felhívja a saját bújával-bajával, mert te még nem vagy túl a szakításon. Egyetértek azokkal, akik szerint csak a közös gyermekről kellene beszélnetek. Amennyiben elkezd megint a magánéletéről beszélni, akkor udvariasan köszönj el tőle, hogy dolgod van, és előbb-utóbb észreveszi magát. Ha nem, akkor konkrétan mondd meg neki, hogy te ezeket nem szeretnéd hallani, beszélje meg őket a barátnőivel.
Ha nincs már visszaút, akkor próbáld elengedni úgy, hogy magadban megköszönöd a vele töltött időket, a közös gyermeket, stb és kimondod, hogy ezentúl szabad és független vagy, és megtalálod azt a társat, aki neked a legmegfelelőbb! Ez nekem is használt, tapasztalatból mondom :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!