Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után hogyan álltatok talpra, nem annyira lelkileg mint gyakorlatilag?
Nem bírom már a férjemmel, komolyan és napi szinten fontolgatom a válást, de ami miatt nem merem elhamarkodni, az az, hogy nem látom magamat UTÁNA. Hogyan is tovább? Van két ovis gyerek, nekem meg a férjem mesterkedései miatt még nincs munkám (igyekszik az élet minden területén földbe döngölni, ellehetetleníteni).
Közös a lakás, manapság nehéz eladni, nemhogy jól eladni. Nem jönne ki belőle két 1,5szobás panel.
Ha találnék is munkát, hogyan élnénk meg 3-an egy fizetésből, ráadásul úgy, hogy a továbbiakban sem számíthatnék férjem jelenlétére, ha betegek a gyerekek, as munkáltatók meg nemigen szeretik a betegszabit.
Az anyagiaktól félek.
Ti hogyan csináltátok?
Szeretném magam megrázni, és felállni, de mi van, ha a "rosszabba" viszem a gyerekeket.
A férjem bosszújától is félek egy kicsit, mert ő tuti magának akarná a gyerekeket (pedig nem lenne jó apjuk)
Kérlek adjatok gyakorlati tanácsokat!
lehet, hogy lepontoznak, mert nem a legjobb ötleteim vannak, de ami nekem eszembe jutott:
másodállást vállalni
Nagyszülőktől (szüleidtől), vagy testvértől pénzt kérni, és majd visszaadni.
Legrosszabb esetben hitel. De ha már ennyire válni akarsz, és úgy érzed, hogy a férjed nem jó apa, akkor a halogatás nagyon rossz módszer!!
Szia
Biztos az a legjobb megoldás,ha elváltok?Semmi remény nincs arra,hogy a kapcsolatot rendbe lehet hozni?
Szerintem válás után is van élet.Én akkor váltam el mikor a gyerekek 6-7-13 évesek voltak...Édesanyám segített mindenben.Miután eladtuk a házat,vettünk magunknak egy két szobást.A nagyobbik fiú az apjánál maradt a kicsik nálam.(A mai világban nagyon sokat kell sztem egy apának letennie az asztalra,hogy a bíróság odaítélje a kicsit .
Mikor már benne vagy abban a helyzetben,az életbenmaradás,és a gyerekeid fognak erőt addni ahhoz hogy a nehézségeken túltedd magad.
Így nagyon nehéz neked..
Nekem az a szerencsém, hogy a szüleim mögöttem állnak, minden téren támogatnak (gyerekfelügyelet bármikor), van munkám és jól is keresek, a lakás is sajátom.
Szóval "technikailag" megoldható minden, de lelkileg iszonyú megterhelő és kiborító.
Okosat sajnos nem tudok mondani...
Családi segítségre számíthatsz?
Lett munkám, ilyen-olyan fizetéssel, de legalább nem függök tőle anyagilag. Ezt eleinte rossznéven vette, majd amikor én a kész papirokat készültem beadni, megrázta magát és visszasírt. Azóta nagyon szépen bánik velem.
Igaz, részemről már nincs bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!